Gyerekeket lopkodnak Egerből és Győrből?

2009.06.15. 07:36
104 hozzászólás

Újabb emberrablós lánclevél ütötte fel a fejét. A szöveg szerint lesötétített, fekete autóba rántják be a gyanútlan, 14 és 18 év közötti járókelőket. Megkérdeztük a rendőrséget, hogy igaz-e és hát persze, hogy nem.

A lánclevél

"Továbbított Üzenet!!!!
S.O.S. MINDENKINEK!!!!

Szeretném minden ismerősöm figyelmét felhívni!!!!!! Győrben egy nagy fekete autóból 4 jól szituált fiatalember szólít le fiatal (14-18 év közötti) fiúkat és lányokat, valamilyen utcát, hidat, vagy bármit keresve. Amikor a leszólított gyerek elmondja, hogy merre van, amit keresnek, úgy tesznek, mintha nem hallanák, és közelebb hívják az illetőt. Miután ő gyanútlanul közelebb megy, megpróbálják az autóba tuszkolni, és ha ez sikerül, a gyereket innentől kezdve senki nem látja többet. Egyik ismerősöm lányát próbálták meg így elrabolni (péntek, fényes nappal a Szigethy Attila utcában! ADYVÁROS ), de neki szerencsére sikerült elmenekülnie. A rendőrség tud a dologról, de valamilyen okból nem publikálja, azért írtam, hogy mindenki beszélgessen el a csemetéjével, és akit tud, értesítsen erről, amit írtam, mert tényleg nem vicc....!!!! Ha már hallani nem lehet róla sehol, legalább itt figyelmeztessétek az ismerőseiteket!! "

Én most beszéltem egy ismerősömmel telefonon,és Ő azt mesélte,hogy Egerben is lesötétített fekete Mercedesszel próbálkoznak a 14-19 év közötti gyerekekkel!

Hol élünk?
A Rendőrség ilyenkor mit csinál?????

KÉRLEK, ADD TOVÁBB, MERT ÉLETEKET MENTHETSZ VELE!!!!"

A tények

Kocsis Tünde Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőrkapitányság szóvivője az Indexnek elmondta, minden alapot nélkülöz a híresztelés, amely egy hónapja köröz az interneten. "Semmilyen a lánclevélben szereplő esettel kapcsolatos bejelentés nem érkezett kapitányságunkhoz, de még hasonló esettel kapcsolatos sem" - fogalmazott, majd hozzátette, ha valakinek eltűnik a gyereke, egészen biztos, hogy értesítette volna a rendőrséget.

A Heves Megyei Rendőrkapitányságot is megkerestük, hogy az esetleges egri esetekről érdeklődjünk. Soltész Bálint szóvivőtől megtudtuk, az egri rendőrség sem kapott ilyen, de még hasonló bejelentést sem.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.