Kamuvideó a szuper Hezbollah-mesterlövész

2016.02.19. 11:22
4 hozzászólás

Iráni állami tévében és Szaúd-Arábiában is elkezdték sztárolni a szuper Hezbollah-mesterlövészt, aki két perc alatt elintéz hat hülyén kapkodó harcost az Iszlám Államtól. Az egyik iráni hírügynökség, a Mizan News még kicsit ki is színezte sztorit azzal, hogy iráni gyártású, baromi nagy Arash puskával intézte el a szuperlövész az ellent, írta a France24.

vid

Ilyen Arash fegyvereket tényleg használnak a félig/teljesen terrorista csapatnál, a Hezbollahnál is, és az iraki hadseregben is, szóval idáig oké.

A szuper Hezbollah-lövész mítoszát csak az árnyékolja be, hogy rögtön le is bukott a legendás harcos: A Hezbollah ikonja nem más, mint TheChronicGamer29 , aki még 2012-ben töltötte fel, ahogy Playstation 3-jával felszerelkezve megy neki ilyen hősiesen az ellenségnek. 

A videót egy az egyben kimásolták a játékvideóból, csak egy kicsit megváltoztatták a kontrasztot, örök Hezbollah-legendává téve TheChronicGamer29-et. Szép pályafutás ez egy fotelből, de az Iszlám Állam elleni kemény fellépés így a valóságban mégiscsak egyesekből és nullákból állt, ami kevésbé szerencsés egy hősi harci videónál.

 

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Egzotikus élmények!

Amiről eddig álmodni sem mert. Luxus nyaralás, a világ legcsodálatosabb tengerpartjain.