Gyurcsányon röhög a magyar internet

2013.01.04. 11:54

Nem ez az első eset, hogy az exminiszterelnök tömegeket ihlet meg – több népi rigmus is őrzi már nevét –, most viszont az internetezők állítják pellengérre. Gyorsan mém lett egyik, rendkívül filozofikusnak szánt, ám annál röhejesebb bejegyzéséből:

Felvettem egy stoppost. Beült hátulra. Nem tudom megismert-e. De húsz perc után ütötte-vágta a kormányt. Ismerősök, családtagok sokaságának példáit mesélte. Ezek azt akaják, hogy dögöljünk meg - mondta. Szerintem ez túlzás - válaszoltam. De ettől még idegesebb lett. 
Gyűlik a harag.
De ez így nem old meg semmit.

Gyurcsány nem ma kezdte a Gandhit meghazudtoló nyugalmat és bölcsességet árasztó, megértő ember szerepét, most azonban olyan magasságokba érkezett, hogy az már kifigurázásért kiáltott. A netezők által készített bejegyzések szerint Gyurcsány határtalan bölcsességgel világít rá Hitlerrel való találkozásakor, hogy mennyi közös van bennük, de elcsacsog a munkában megfáradt anyuka kislányával is a villamoson.

Még csak január eleje van, erős évünk lesz, ha a tinik macskás képeit utánzó, a diáktüntetések során saját magától kétezerhatozó, számla nélküli lapockára rácsodálkozó politikus így folytatja.

Ön is látott Gyurcsány-bölcsességet? Küldje el nekünk!

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 1-2-3-4-5

5 könyv
Több mint 600 meghökkentő, érdekes és tanulságos történet!

MEGVESZEM