Ön szerint egy kutya hogy hordja a nadrágját?

2016.01.19. 07:03

Nem vagyunk egyformák. Van, aki szoknyát hord (mint a nők, a skótok és a transzneműek), és van, aki nadrágot (mint a férfiak és a nők szerte a világon). Van, aki kutyának született (mint minden kutya a világon), és van, aki nem (mint mindenki, aki nem ugat). Van, aki kutya, és nadrágot hord (például Goofy a Disney-meséből), és van kutya, ami nem hord se szoknyát, se nadrágot (például Plútó a Disney-meséből).

De a legfontosabb, az internetezőket manapság foglalkoztató kérdés, hogy

ha egy kutya nadrágot vesz, mire húzza föl? Mind a négy lábára, vagy  csak a hátsó kettőre?

Ismét: nem vagyunk egyformák. Az internetezőket ez érdekli, és kész, egy pszichológust meg valószínűleg az, hogy miért érdekelnek bárkit ilyen hülyeségek. A magyarázat egyszerű: december végén a Utopian Raspberry – Modern Oasis Machine Facebook-csoportba valaki feltöltött egy béna rajzot arról, hogy a kutyák hogy viselhetik a nadrágjukat. A cikk írásának pillanatáig a bejegyzés több mint 5600 lájkot kapott, és 1800-an osztották meg.

A rajzot a Maxim főszerkesztő-helyettese, Jared Keller is feltöltötte a Twitterre, hogy a követői szavazatai alapján osszon igazságot. A poszt két napon belül csaknem 36 ezer lájkot és 31 ezer megosztást kapott. (A válaszadók szerint egyébként a kutyának a hátsó lábán kell viselnie a nadrágot.)

A kép terjesztéséhez ez elég jó kezdőlökés volt, de csak azután vált mémmé, hogy a Reddit egyik szerkesztője, boobsareforever megosztotta a képet az egyik fórumon. 24 órán belül 5300 pozitív szavazat (upvote) és 1800 megosztás érkezett a bejegyzéshez. Egy másik Reddit-szerkesztő, flooid elkészítette a kép verzióját emberrel, és innentől nem volt megállás. A híroldalak egymás után osztották meg a rajzot: átvette az International Business Times, a Business Insider és a Washington Post. És most mi is, hogy önök is láthassák.

A remixek közül mindenképpen érdemes kiemelni az Emberi százlábú-feldolgozást, a This Is Fine néven híressé vált mémet az optimista kutyával, akinek tökmindegy, a való életből vett alkoholista labradort, a Variációk egy polipra című elképesztő műalkotást, illetve a Donald Trumpot stílusosan leszemetező kukás újraértelmezést. De tudják mit, inkább nézzék meg az összeset. Utána majd hálát adnak érte, hogy ugyanezt a dilemmát vakondokkal már sikerült megoldani.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!