Gyöngyi
2 °C
13 °C

Új számlás díjcsomagok a Pannonnál

2003.09.04. 17:13
Alacsonyabb havidíj, 30 másodpercen alapuló számlázás és átlátható percdíjak jellemzik az új Horizont tarifacsomagokat. A régi előfizetőknek nem kötelező a váltás.
A Pannon GSM három új díjcsomagot dolgozott ki: a Horizont Extra havidíja 2990 forint, a Horizont Plusz 2390 forint, a Horizont Bónusz pedig 1790 forint, de mindegyiknek a fele lebeszélhető. A mobiltársaság közleménye szerint a havidíjak egyharmaddal olcsóbbak az eddigieknél. Ezenkívül jóval egyszerűbb lett a díjazás, ugyanis csak hálózaton belüli és kívüli, illetve a csúcsidős és azon kívüli percdíjakkal kell számolni. A Pannon ugyanakkor a másodperc alapú számlázásról áttért a 30 másodpercenkénti egységekben történő számlázásra.

Egységesebb díjazás

A Pannon GSM hálózatán belüli hívások csúcsidőben 39, 49 illetve 59 forintba kerülnek, csúcsidőn kívül azonban mindhárom tarifacsomagban 24 forintba kerül egy percnyi beszélgetés.

A Horizont Extra előfizetők belföldi vezetékes vagy más mobilhálózatba a reggel 7-től délután 19 óráig tartó csúcsidőben percenként 49 forintért, máskor 29 forintért telefonálhatnak. A Horizont Plusz előfizetői ugyanezért 69 illetve 39 forintot fizetnek, de a csúcsidő itt már csak este 18 óráig tart. A Horizont Bónusz előfizetői 89 illetve 49 forintért hívhatnak hálózaton kívüli számokat, és már délután 17 órakor véget ér a csúcsidő. Az SMS-küldés mindhárom csomagban hálózaton belülre 25 forint, hálózaton kívülre 32,5 forint, külföldre pedig 43,75 forint.

Ingyen lehet váltani

A korábbi díjcsomagokat használó előfizetőknek nem kötelező átváltaniuk valamelyik újra, és náluk továbbra is marad a másodperc alapú számlázás. A szeptember 5-étől érvényes új díjcsomagok mellett megmaradnak azok a szolgáltatások is (Pannon Top3, PannonTeam és Pannon Plusz), amelyek további megtakarításokat tesznek lehetővé.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!