Salamon
7 °C
13 °C

Meztelen hírolvasók

2001.02.21. 11:13
Egy torontói médiacég megelégelte, hogy csak a botrányok és a vér szagára gerjednek a nézők, ezért híradói elé pucérra vetköző műsorvezetőkkel igyekszik becsatornázni a felnőtt lakosság jelentős hányadát.
Láttunk már jócskán olyan médiadolgozókat, akiknél nem a belbecs, hanem a külcsín a fontos. Arra azonban még nem volt példa, hogy egy sajtóorgánum kifejezetten szép külsejű, meztelenségüket vállaló újságírókat keressen. Egy torontói internetes lap ezt teszi.

A NakedNews.com ezen a héten tart felvételt azoknak a vonzó külsejű, egészséges munkatársaknak, akik hajlandók Torontóban letelepedni és nemcsak szellemiségüket, hanem testüket is adják az olvasóknak. A honlapon, amelyet elvileg csak 18 éven felüliek látogathatnak, eddig csak hölgyek voltak a műsorvezetők, de mint Kathy Pinkert médiaigazgató a Reutersnak elmondta, a női rajongók követelték a fiúkat.

Érdemes, mert a NakedNews.com látogatottsága rohamosan nő, decemberben még csak négymillióan, januárban már 5,6 millióan kattintottak oldalaira. "Most már tényleg az a hírprogram lehetünk, amely nem rejt el semmit" - mondta Pinkert asszony.

Az interjúkon még nem kell a jelölteknek meztelenkedniük, a fürdőruhás szereplés is megteszi. Az újságírói tapasztalat nem feltétel. "Mélyvízbe" majd akkor dobják őket, ha megfelelnek.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Visszatérés a paradicsomba

Egy újabb kaland előszobájába léptünk, mikor kis kocsink megindult Christchurch felé.