Sára, Márió
-12 °C
-1 °C

Egy napig ingyenes a DivX-Pro

2005.09.29. 14:55
A DivX Networks fennállása ötödik évfordulóján ajándékba adja a Create szoftvercsomagot. A Converter 20 dollár helyett ingyen biztosított jelszóval aktiválható.

A DivX Networks, a hasonló nevű videókodek (codec) fejlesztője fennállásának ötödik évfordulója alkalmából, jubileumi ajándékként adja a különben 20 dollárba kerülő DivX-Create szoftvercsomagot. Az ajánlat kizárólag egy napig, szeptember 29-én érvényes.

A szabadon letölthető csomagot a DivX Player lejátszó, a DivX-Pro-6.0 codec és a DivX Converter alkotja. A szoftver kizárólag Windows 2000 és XP alatt fut.

A fejlesztők elnézések közepette közlik a Macintosh felhasználókkal, hogy őket sem felejtették el, de még dolgoznak a DivX Pro 5 for Mac utódán.

Majd küldik

A Windows alapú programcsomag letöltéséhez a DivX Networks egy élő emailcím megadását kéri, ugyanis erre juttatják el a telepítés után szükséges jelszót. Az ígéret szerint a programcsomag ezzel végleges változattá alakul.

A lejátszó minden gond nélkül működik enélkül is, a Converter indításakor viszont figyelmeztető ablak ugrik fel. Az ingyenes kulcsot is itt lehetne beütni.

Szerkesztőségünk tagjai hiába adtak meg a letöltéskor többféle címet, a jelszó egyelőre egyikre sem érkezett meg. Remélhetőleg a 15 napos kipróbálási időszak vége előtt megkerülnek az emailek.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.