Gábor, Karina, Ders
8 °C
20 °C

Pletykák az új Explorerről

2005.03.16. 16:35
Kémprogramirtó és hírfolyamolvasó is lesz a Microsoft idén megjelenő böngészőjében. Az Internet Explorer 7.0 állítólag ugyanolyan böngészőlapokat használ majd, mint a Firefox és az Opera.

Bár a Microsoft eddig még nem hozott nyilvánosságra semmit a készülő böngészővel kapcsolatban, a legfontosabb információkat megosztja a partnereivel, derült ki a Microsoft Watch nevű szájton, amely a partneri forrásokra hivatkozva azt írja, hogy a Microsoft számos biztonsági funkciót tervez beépíteni.

A kiszivárgott információk szerint szoftvergyártó a böngészőbe integrálja a nemrégiben bemutatott AntiSpyware nevű kémprogramirtóját, korlátozza a szkriptek futtatását, valamint továbbfejleszti az SSL felhasználói interfészét, és a böngésző alapból korlátozott módban fut majd, írta a The Register informatikai lap.

Mindenre képes

A következő generációs Explorer a webszájtok megjelenítésében számos újítást tartalmaz, például kezeli az átfedéses képeket, és valószínűleg jobban támogatja majd a W3C szabványait. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a CSS2-t milyen szinten implementálja a gyártó. Az Explorer 7 támogatja a nemzetközi ékezetes domainneveket is.

A Microsoft Wach szerint egyszerűbb lesz a weboldalak kinyomtatása, és lesz beépített hírfolyamolvasó is. Az Internet Explorer 7.0 bétatesztelése idén nyáron kezdődik.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Franciaország

Élménytúra Korzikán.