Előd
5 °C
12 °C

Elbocsátások a magyar Vivendinél

2003.06.13. 16:41
Péntek délután olyan hírek kezdtek terjedni az interneten, melyek szerint csütörtökön elbocsátottak körülbelül 70 közép- és felsővezetőt a Vivenditől.
"A hír részben igaz, de csak 25 alkalmazottól váltunk meg - közölte lapunk kérdésére Jagicza Ágnes, a Vivendi Telecom Hungary (VTH) hr- és jogi vezérigazgató-helyettese -, főleg osztályvezetőkről, néhány igazgatóról és néhány egyéb munkatársról van szó."

Jagicza Ágnes elmondta, hogy az elbocsátások oka az, hogy mostantól a cégnél másként szerveződnek a munkafolyamatok, "laposabb" lesz a vállalati hierarchia és egyes feladatkörök megszűnnek.

Mint lapunk korábban megírta, a Vivendi Telecom Hungaryt május közepén vásárolta meg az AIG Emerging Europe Infrastructure Fund L.P. és a GMT Communications Partners Ltd. 325 millió euróért a francia Vivendi-csoporttól, amely a vételárból 315 millió eurót adósságtörlesztésre fordított. Akkor közös megegyezéssel távozott a VTH-tól Polányi Sándor vezérigazgató.

A VTH Magyarország második legnagyobb vezetékes távközlési szolgáltatója, piaci részesedése eléri a 12 százalékot. A tavalyi évet 176 millió euró árbevétellel záró társaság 430 ezer lakossági és üzleti telefonvonalat működtet.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!