Hitlernek egy heréje volt, és a húgycsőnyílása sem volt a helyén

2016.02.25. 15:54

Kutatók friss eredményei alapján könnyen lehet, hogy Hitlerről nevezik el a pénisz születési rendellenességének egy ritka fajtáját.

Azt már korábbi német eredmények is alátámasztották, hogy Hitlernek csak egy heréje volt (azt a kutatást az Erlangen-Nürnberg Egyetem munkatársa, Peter Fleischmann jegyezte), most viszont két történész, Jonathan Mayo és Emma Craigie újabb részleteket fedezett fel a „vajon miért volt tele gyűlölettel a második világháborúért felelős német vezető” témakörében.

Mayo és Craigie új könyvükben azt állítják, hogy Hitlernek mikropénisze (kis méretű hímvesszője) is volt, ráadásul hypospadiasis nevű születési rendellenességben szenvedett. Ennek lényege, hogy a húgycsőnyílás nem a makk csúcsán található, hanem valahol máshol, a pénisz alsó részén, a szerv tövéhez közelebb. Egyes adatok szerint ez a rendellenesség az újszülött fiúk mintegy 1 százalékát érinti, és manapság már van műtéti módszer a megoldásra. Hitler születésekor azonban ilyesmi még nem állt rendelkezésre, és a kutatók eredményei alapján ez elég komolyan befolyásolta a világtörténelem alakulását.

Orvosok szerint ha a rendellenességet nem kezelik, az felnőttként komoly lelki traumákhoz vezethet, hiszen ez az állapot nemcsak a szexuális életben okozhat problémákat, de a mindennapokban is.

Kövessen minket a Facebookon is!

Hitlerről több kutatás is megállapította, hogy finoman szólva sem volt rendben a szexuális élete, betegesen rettegett a szexuális úton terjedő betegségektől, szinte alig feküdt le a partnereivel, és ha mégis megtette, Morell jegyzetei szerint kokaint és amfetamint szedett, hogy teljesíteni tudjon. Albert Speer náci főépítész a világháború után adott nyilatkozatában elmondta, hogy Hitler nagyon távol állt az egészséges szexuális élettől, még Eva Braunnal is csak alkalomszerűen feküdt le, és a náci vezető ezeket az alkalmakat leszámítva nagyon hosszú időt töltött szex nélkül.

Egyes vélemények szerint előfordulhat, hogy a Napóleon-komplexus mintájára a hypospadiasis is új nevet kap, méghozzá pont Hitlerről – bár ennek a rendellenességgel élők biztosan nem örülnének.

Mein Kampf
Ma is tanultam valamit 1-2-3-4-5

5 könyv
Több mint 600 meghökkentő, érdekes és tanulságos történet!

MEGVESZEM
Ma is tanultam valamit 5

Megint 150 vadonatúj, izgalmas téma ismét meglepő válaszokkal

MEGVESZEM