Barkácsparkoló konténerrel. Egy külvárosi használtautó-telepen elmenne, Budapest legelőkelőbb városrészében elég hülyén néz ki

2012.02.02. 08:10
Budagyöngye parkoló

A fenti fotó nem egy építkezési területen és még csak nem is egy külvárosi parkolóban készült (ahol ugye előfordulnak furcsa dolgok), hanem (a honlapja szerint) "az igényes környékhez igazodó" Budagyöngye előtt. Igen, ez a II. kerület, Budapest és ezzel az ország legelőkelőbb környéke - már ha az előkelőség alatt az ingatlanárakat értjük. Na vajon melyik kis parkoló cég üzemelteti? Nem fogjátok kitalálni. SZG levele alant:

Amikor pár hónappal ezelőtt ledobták ezt a konténert a budai Budagyöngye előtti parkolóba, azt hittem, csak átmeneti állapot, míg nem építik ki a parkolót normálisan. Nos, tévedtem, ez a borzalom azóta és most is itt áll.

Egyszerűen fel nem foghatom, hogy ha már fizetőssé tették a parkolást, akkor miért nincs egy nyomorult automata ahol meg lehetne venni a jegyet, ehelyett parkolóőr, fecnik, és ez a végtelenül kulturált konténer (külön fel szeretném hívni a figyelmet a szintén példaértékű sorompó megoldásra is).

És, hogy ne kelljen betűzgetni a mellékelt képen, kik gondolják úgy, hogy ez így rendben van: a parkoló fenntartója a Budapesti Közlekedési Központ Zrt.

~dá~: Budagyöngye parkoló

Az én személyes kedvencem azért a számlaigénylés megoldása...