Fürdőszoba a galérián! Nem mellette, nem alatta, rajta! Hét remek hirdetés erre a hétre is

2015.03.25. 14:01
FotorCreated-saláta

7.Tökéletes playboykuckó Győrött

Miközben az ingatlan kívülről egyszerű sorháznak tűnik, a nappalija meg kifejezetten nagypolgári a sok fával, a rózsaszín háló valódi playboynyuszis szerelmi fészek.

6. Kivilágított óriáspók egy Hold utcai lakásban

Persze lehet, hogy van rá racionálisabb magyarázat is. Hasonló fénytechnikai megoldások megjelennek máshol is a kecóban, melyek közül a mindent látó szem alatti dicsőségágyat emelném ki.

5.Ezt a szobát egy sakktábla tölti ki

Jó, mondjuk a focikapu elé rakott óriássakktábla sem volt semmi, de ez ha lehet még keményebb. Úgy képzelem két öreg hippi játszik rajta egy egész hétvégén keresztül, közben folyamatosan bendzsóznak. Itt a teljes hirdetés.

4. A Szürke ötven árnyalata Budán

De itt szó sincs szexről. A tökéletes címet azért kaptuk a link mellé, mert itt tényleg minden a fekete és a fehér közti skálán mozog. Nem csak az épület és a berendezés, de még a ruhák is! Nekem elég rideg, bár el kell ismerni, a maga nemében jól néz ki. Ja és igen, színes képek vannak a hirdetésben.  (Kösz Geri!)

3. Eladó a dunaalmási vadászkastély

Mely egy időben a csendőrség épülete volt.  (Kösz Dóri!)

2. Ezen a hirdetésen tényleg csak a sok mosatlan edény látszik

Mármint nem úgy mint más igénytelen hirdetéseken, hogy tele van mosatlannal minden kép, hanem itt gondosan ügyeltek arra, hogy semmi más ne látszódjék, gyakorlatilag csak az edények. Ezt némileg ellensúlyozza, hogy az Otthon-Fénye Kft. képviselője igen dekoratív.  (Kösz Erika!)

1. És akkor a legmeredekebb fürdőszoba-elhelyezés!

A hogyan építsünk fürdőt a kis lakásokba kérdésre született már számos válasz, mi is bemutattunk párat itt a salátában:

Ám mondhattok, amit akartok, nekem ez a kedvencem: a galériára telepített zuhanyzó. Ha rendesen meg van csinálva - nem, nem tudom, meg lehet-e rendesen csinálni -, akkor szerintem a legtutibb elhelyezési módszer mind közül!  (Kösz Piri!)

***

Felesleges kommenteket elkerülendő: az ingatlansalátában nem csak béna ingatlanhirdetések vannak, hanem bármi, ami érdekes. Tudsz te is valami ütőset? Jöhet az urbanista@index.inda.hu címre - kösz!

Hahó Ember! Kövesd a blogot Facebookon, Twitteren vagy a szerző neve alatt a követés gombra kattintva!