Csodálatos Photoshop-sövény Ráckevéről

És a tükörfürdőszoba, ahová részegen nem ajánlott bemenni. Ingatlansaláta

2018.08.22. 14:04
fba512b5-4af1-4508-9731-0b1eb6181f8c 1024x768b
Fotó: ingatlanbazar.hu

7. Áruljunk el minél több képpel minél kevesebbet egy lakásról

Kivételesen szó szerint idemásolom Judit levelét, annyira szépen összefoglalta a lényeget a link mellé: "Amit tudunk: 1)  32 milláért vehetsz egy lakást, aminek állítólag vannak szobái és állítólag közepes állapotú, jelentsen az bármit, 2)  van egy olyan tükör a narancssárga (?) fürdőben, amit utoljára az úttörőtáborban láttál, 3) a növények és a tárgyak nem szeretik a lakást. Amit nem tudunk: nagyjából minden a lakásról. A kedvencem a 2. kép, erről akár találós kérdést is fel lehetne tenni: „mit ábrázol ez a kép?“ Ezt Egri János műsorában (1982) szerettem volna látni. Annyira felcsigázott, hogy lehet, hogy megveszem." 

6. 20 lakást árulnak egyben az Andrássy úton

Valamivel több mint 2,8 milliárdba kerül a két palotaszint a Kodály köröndön. Másfél éve már szóba került az Urbanistán, hogy próbálják elpasszolni, akkor össze is szedtem minden tudnivalót a házról. Igaz, akkor még valamivel kevesebbet kértek érte. Úgy tűnik, még mindig a piacon van. (Kösz Gabi!)

5. Boszorkány a nappaliban

Nagyon jó kis badacsonyi ingatlan, nem csoda, hogy már el is kelt. Szerencsére az archív képen még látszik, csak kattintsatok - az amúgy szintén menőn kinéző - bejárat fotójára. (Kösz Klári!)

4. Ennél amerikaibb amerikai konyha nincs

Ezzel a mennyezettel, azt hiszem, mindent kihoztak az életérzésből, amit csak lehetett. (Kösz Klári!)

3. Ez aztán a panorámaablak

És hát a kilátás se rossz belőle Pécsre. (Kösz Klári!)

2. Jézus Krisztus, Szűz Mária

És ők csak a hálószoba egyik sarkában vannak, de érdemes bejárni az egész házat. Ez sem aktív hirdetés már, reméljük boldog gazdája lett közben, de a képek még fennvannak. (Kösz Klári!)

1. Csodálatos Photoshop-sövény Ráckevéről

Vannak benne más gyöngyszemek is, például a Duna fölé büszkén meredő felmosófa. De mielőtt csúfolódással vádolnátok, azt azért tegyük hozzá, hogy egy ráckevei nyaraló, az bizony elég menő dolog lehet. (Köszi Viktorina!)

***

Felesleges kommenteket elkerülendő: az ingatlansalátában nem csak béna ingatlanhirdetések vannak, hanem bármi, ami érdekes. Tudsz te is valami ütőset? Jöhet az urbanistablog@gmail.com címre - kösz!

Még több izgalmas ingatlanért kövesd az Urbanistát Facebookon, Twitteren, vagy újabban akár Instagramon is.