Frissen átadott, menő szállodát árulnak olcsón. Értitek?

Plusz eladó Waldorf-óvoda, burkolatőrület és diszkrét klub. Itt az ingatlansaláta

2018.10.12. 16:26
Szentes Hotel
Fotó: openhotel.hu

7. Príma befektetés: Waldorf-óvodát árulnak Budán

Vagyis azt az ingatlant, amit jelenleg ők bérelnek. Az óvoda maradna, a szülők is lelkesen támogatják, szóval az új tulajnak nem kell új bérlőt keresnie. (Kösz, Geri!)

6. Világháború előtti villa látványterven?

Elvileg 2012-ben teljesen újjáépítették, már csak azért sem értem, miért nincs róla egyetlen fotó sem. Na meg hogy hova lettek a szomszédok. (Kösz, Gábor!)

5. Vagy ezer magnókazetta borítja a szoba falát

Felteszem, viszi őket magával a jelenlegei tulajdonos, de azért csodáljuk meg a gyűjteményt, amíg lehet. (Kösz, Szilvi!)

4. A burkolatvadulás már kinn elkezdődik

De bent vált csak igazán keményre. (Kösz, Karina!)

3. Sportkocsi a lakásban

Legalábbis a látványterven, amin aztán az égvilágon minden van a bekacsintó choppertől a hőlégballonig - csak egyvalami hiányzik: a szomszéd. (Kösz, Balázs!)

2. "Összes engedéllyel rendelkező, Exkluzív Klub"

"A belső design kialakítása során külön figyelmet szenteltünk a páratlan és megismételhetetlen empirikus design elemekre, melyek többsége megrendelésre, Magyarország elismert szakemberei/műveszei által, kézzel készült." (Kösz, Klári!)

1. Három hónapja átadott szállodát árulnak

A Török Csongor tervezte ház elég jól néz ki a képek alapján, és bár nem vagyok turisztikai szakember, de az 589 millió forint nem tűnik eget verő összegnek. Mint a hirdetésből kiderül, ennek a nagyobbik része egy 390 milliós, 0 százalékos hitel, 13 éves futamidővel. Hogy miért adja el valaki kevesebb mint három hónappal a megnyitása után, azt tippelgetni sem merem. A dolog azért is érdekes, mert mint arra levélírónk felhívta a figyelmemet, a város egyetlen korábbi szállodája, a Petőfi sokáig pusztult. Bár már sikerült valamennyire renoválni a műemléket, még mindig nem tudni, mi lesz vele és mikor.  Ha valaki tud többet a két épületről, meséljen.  (Kösz, Gábor!)

***

Felesleges kommenteket elkerülendő: az ingatlansalátában nem csak béna ingatlanhirdetések vannak, hanem bármi, ami érdekes. Tudsz te is valami ütőset? Jöhet az urbanista@index.inda.hu címre - kösz!