A Fidesz áttért a chemtrail-közleményekre

2017.11.24. 15:20 Módosítva: 2017.11.24. 15:20

Kezdjük egy fiktív párbeszéddel:

A: - A kurva anyádat!

B: - Na, így nem beszélünk, nem kurva az anyám.

A: - LÁTJÁK?! RÁM TÁMADT!! AZT MONDTA, HOGY A KURVA ANYÁMAT!!!

Így most már mindenki érti a kormány kommunikációját, pontosan ezt művelték a rezsiháborús történetükkel, és ez történik most Sorossal is. Közpénzmilliárdokból alázzák Sorost, aki a saját anyját ölte volna meg, ugye, órásplakátokon teszik ki a fejét immáron második körben, konkrétan az egész választási kampányukat csak és kizárólag rá húzták fel: aki nem Fidesz, az a sorossátán. Erre megszólalt Soros, aki egy közleményben és egy interjúban mondta el, hogy hazudnak róla, és aggódik a civilekért, akiket folyamatosan támad a magyar kormány. Ezért kampányt indít a hazugságok tisztázásért.

Ezután a Soros támogatásával megalakuló Fidesz és annak csatolt médiája naponta hatvanszor, 135-ös betűmérettel írja ki, hogy SOROS TÁMAD! Ma Hidvéghi Balázs tartott sajtótájékoztatót arról, hogy Soros példátlan támadást indított Magyarország ellen.

Az MTI beszámolója szerint Hidvéghi Balázs arról beszélt, hogy a mostani "Magyarország elleni" kampányban Soros beveti hálózata összes szereplőjét: az ügynökszervezeteit, az alapítványait, a brüsszeli Soros-szövetségeseket. Illetve, hogy Magyarország ellen hangolja "a zsebében lévő" európai és magyarországi parlamenti képviselőket is, akik "kórusban támadják" a magyar bevándorláspolitikát, a határvédelmet és a nemzeti konzultációt. Itt elolvashatják Hidvéghi Balázs egész menetét.