Miklós
-7 °C
2 °C

Meleg Magyarországért Mozgalom

2005.02.16. 06:28
Elhervadtak a fakeresztek, amikkel a téli napforduló fontosságára hívta fel a figyelmet az a frusztrált kis mókusőrs, amelynek ezen kívül még csak weblapok és zsebrádiók feljelentésére futotta a programjából. De sebaj, van másik bohóctréfa: a Jobbik most az SZDSZ netes közvéleménykutatására válaszol, mert azok a kérdések szerintük a drogfogyasztást és a homoszexualitást népszerűsítik, ami egy kérdéstől legalábbis érdekes. Csak arra tudok gondolni, hogy a Jobbik agytrösztje átolvassa a kérdéseket, és mint iraki katonák a buzibomba felhőjében, egyszerre képtelenek ellenállni a késztetésnek, tétován egymáshoz nyúlnak, és aztán az orgia után zavartan öltözködve leszűrik: ez a kérdés rettentő veszélyesen népszerűsíti a homoszexualitást. Más magyarázat különben sincs egy olyan pártra, amelyet egy Varnus Xavér-imitátor vezet, és fő témája a homoszexualitás.

Na mindegy, olvassa el a jobbikos kérdéssort, akit érdekel, aztán döntse el, akar-e keresztény Magyarországot. Protestánsok, figyelem: nem keresztyén. De mielőtt szavazna, megmutatnám, hogyan számol a Jobbik szavazatot.

function go_there_n() { alert("A MI HAZÁNKAT, A JOBBIK MAGYARORSZÁGOT EDDIG A SZAVAZÓK 74 %-A VÁLASZTOTTA.\n(Egy gépről csak egy szavazatot regisztrálunk.)\n\nÖn nem támogatta a Jobbik Magyarországért Mozgalom céljait.\nBiztos, hogy ezt akarja?"); window.location="http://www.amihazank.hu/test/index.php?mire=n&ugor=n"; }

Ebből a kódból világosan kiderül, hogy akárhova is nyomkodunk, az eredmény mindig 74 százalék lesz, az ugyanis hardwired, bele van kódolva mozdíthatatlanul. Itt kérem hamisítják a szavazatokat. Tessék azonnal lezárni a netet. Vagy talán kézzel számolgatják össze, és naponta frissítik? Akkor meg tűnés az internetről, de sebesen, már csak a kikapcsolhatatlan háttérzene miatt is. Magyarország többet érdemel.

Igazítás helyre

Mint azt a reáltudományokban jártasabb olvasók tömegei jelezték, a Jobbik oldalán mégiscsak változik az eredmény, és mostanra már csupán 37 százalék gondolja úgy, hogy ne legyen példakép a buzikból. A fenti melléfogást mementóként megőrizzük, legközelebb óvatosak leszünk, és koncentrálunk az írott malasztra, mert az is elegendő. Magyarország még többet érdemel.

Ja és elnézést Xavértól is.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Értékeljen, nyerjen!

Van kedvenc légitársasága? Írja meg véleményét itt!