Hajnalka
0 °C
14 °C

Jack Kerouac emlőin

2002.12.12. 12:08
Kapcsolódó cikkek (1)
Re: Alsógatya, gumicsizma, léggitár

Regen, keresztneveket hasznaltunk. Az utan jott a kommunist era, ajol a szoc. keresztnev jott hasznalatba "Elvtars" . Kovacs Janos helyett azt mondtuk ; Kovacs Elvtars, etc. Easy time for the memory weak (en is) . Most meg a @...hu.

Tisztelt Bodi Kukac Mail Index Hu Ur !

Onnek nem egy internettes ujsagnal kellene felcserelnie istenadta irastehetseget, gondolom. Ugy hat a horgaszverseny tortenete mintha legalabb is Jack Kerouac emloin (tits) cserepedett volna fel, ami a challenge, onmagaban is, ha. Tavolban (meg-meg)szakadtkent igazan tetszettek a horgaszversenyi karakterek (szinte lattam oket, otthon ereztem magamamat), es remelem meg mas torteneseket is le tetszik meg irni, jo egeszsegben. A Grande Prick autoverseny koruli Rent-a-Pussy servicet, peldaul (Bodi : Kurvak az Bodeban, 2003 cimmel - vagy lehetne ... "Bodegaban" is, jobban hangazana, igy spanishebb, de ez odahaza nem egy sales point, igaz-e). Az utszeli vallakozokrol nem is beszelve (Hegyeshalom korul jobba quality, valoban).

Fiacskammal (180 lb, 6.35ft, 27 y lapaj kutya) egyutt imadjuk a szocreal filmeket (peldaul : Vastyuk,Pelikan et, a kepeket, amin eppen verik le a csillagot, es a Lenin - Stalin szobrokat (draga hobby), meg ahogy dontik le 56-ben, a csizmaja maradt csak meg, nem-e?). Ilyenkor en otthon erzem magam, o meg azzonal US-magyar-NATO hazafi (nem volt katona, though, felmentett tornabol, igy allunk). Rakosit maskulonben nem gyujtjuk (full csuf kopasz ember, nala first rate rondabb csak Peter Gabor, ferfiszabo ezredes). A szobaja falan fugg egy szegedi paneles lakotelep midsize nagymerteku fenykepe (image 12-es pacolt fa keretben (originalt wyoming diofa, jo draga volt, mondhatom), bronze kep- szogon,szepen horizontalva,egyebirant), sajnos az ido vass foga nemcsak a szineket kezdte el, de az amugy elcsotanyosott lakasokat is ott Szegeden, minket is kisse itt, azota. A fakeret is still OK.

Tudja mi lenne egy tema ? A wellness altal fel-csinalt mobil szofosok pszichoja. Annak a dear gentleman-nek a leirasa, aki megy az utcan, magaban beszel to himself es hadonasz a levegobe (air). Aki nem latja a drotot a zsebetol bemenni a fejebe (wired with mobil szoofosoo set!), azt hiszi, egy falu bolondja (Fool of the Village, itt igy hivjak ezt a beosztast Texasben) - pedig csak athatia az erzes, hogy egy (mobilos) vilagceg partnere... Vagyis tulajdonkeppen egy hulye fass. Nomeg az a masik (ez is egy ciffra magyar karakter itt, szinten), aki a bar-ban otpercenkent kikapja a mobilt a zsebebol, es megnezi, nem hivtak-e. De nem csorgott, haver ! Lehet hogy kerestek, de rossz a csorgo...Bodi ur,ez egy masik most/post modern varosi szoci-real, lehetne (Bodi : Dilisek a Gaton, 2003, bar a Dilisek Vonalban se lenne rossz, ha eleget nyomnak ki belole - marketing, etc.)). Ebbol a temabol dissertaciokat is lehetne irni (biztos irnak is eggyesek, sajnos nem en, hulye vagyok hozza, is). Van onnek any dissertacioja vagy PhD-je, vagy gyujtemenyes konyve mar ? Mie van egyaltalan Onnek ?

Csak irjon ilyeneket tovabb, is szinten. Vagy jobbakat. Orultem, hogy olvashattam, vegre volt nehany joo percem ma, ebben a dilinoos crazy vilagban, itt, korulottunk.

Tisztelettel,
A. Cs.
Houston, Texas, US

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.