Gellért, Mercédesz
10 °C
15 °C

Videó

NEMRÉG

Ugyan a MÁV-nak szánt szerelvények gyártása csak most kezdődik, de Svájcban már jó néhány Stadler KISS jár a Bodeni-tó partján. Leteszteltük, mit várhatunk tőlük.

Autókulcsként és digitális pénztárcaként működő csipet árul egy német startup. Elkezdtük a tesztet, az NFC-s eszköz már a bőrünk alatt van.

 • Annyira magyar, hogy a mutyiról szól

  Annyira magyar, hogy a mutyiról szól

  2015.11.08. 20:01 Módosítva: 2016-06-13 10:19:51
  478
  Vasárnap este debütál az HBO-n az Aranyélet című új, saját gyártású magyar sorozatuk, ami az okosban megoldott Magyarországról szól. A főszereplő család egy budai villát hoz össze a simliskedésből – hát hogyan lehetséges ez?
 • 2015. november 12., 12:39

  Mi sem hallgathatjuk már el: földönkívüliek irányítják a menekülteket Mi sem hallgathatjuk már el: földönkívüliek irányítják a menekülteket

  Lucifer átprogramozta a bolygót, utódai a gyíkemberek a Föld belsejéből előbújva robbantják ki az III. világháborút, tudtuk meg a Magyar Ufószövetség Exopolitikai Konferenciáján.
 • 2015. november 9., 12:34

  Szabó Rebeka: Hibás és hiányos a Liget fakatasztere Szabó Rebeka: Hibás és hiányos a Liget fakatasztere

  Ha beindul a Liget-projekt, 7-8 helyen folyik majd egyszerre építkezés, viszont hibás a fák nyilvántartása.
 • 2015. november 7., 11:44

  Mindannyiunk Árpi bácsija voltál Mindannyiunk Árpi bácsija voltál

  Göncz Árpád mindenkivel szót értett, személyére és habitusára ma is szükség lenne. Az államfő temetése videóban.
 • 2015. november 6., 16:59

  Ezért szívás Budapesten bárhova is eljutni Ezért szívás Budapesten bárhova is eljutni

  Drónnal repültünk a fővárosi felújítások fölé, megmutatjuk, hogy néz ki a széttúrt város. De tudja, mire jó ez a sok átépítés? Most ezt is elmondjuk.
 • 2015. november 2., 18:16

  Milyen Soros? Hát a műsoros! Milyen Soros? Hát a műsoros!

  Újra Soros György van a terítéken a Fidesznél, de mit utálnak benne annyira? Például hogy sokkal jobban tud pénzpiacot bedönteni, mint Kósa Lajos.
 • 2015. november 1., 01:17

  Új őrület hódít az USA-ban: THC vaj kotyogóssal Új őrület hódít az USA-ban: THC vaj kotyogóssal

  Amerika eddig nem ismerte a kotyogós kávéfőzőt, most viszont Easy Butter Maker néven, mint marihuánás vaj- és olaj készítő spéci csodamasinát vesztegetik potom 15 ezerért. Oregánóval teszteltük.
 • 2015. október 31., 20:44

  Elmentünk az étterembe, ahol 40 ember evett, mielőtt hepatitisszel kórházba került Elmentünk az étterembe, ahol 40 ember evett, mielőtt hepatitisszel kórházba került

  Az egyik megfertőződött törzsvendéget kísértük vissza, miután újra kinyitott a Hai Nam. Az étterem szerint a májgyulladáshoz nincs közük, a Nébih más szabálytalanságok miatt zárta be őket, és ezeket kijavították.
 • 2015. október 30., 10:20

  Szétszakított családok és kordonrázás az osztrák-szlovén határon Szétszakított családok és kordonrázás az osztrák-szlovén határon

  A szlovéniai Sentiljnél szerda estére több ezer menekült gyűlt össze. Senki nem tudja, hova helyezkedjen, hogy minél hamarabb átjusson Ausztriába.
 • 2015. október 29., 09:48

  Ehet vörös húst, ha betart 5 szabályt! Ehet vörös húst, ha betart 5 szabályt!

  Mindenki a WHO-jelentéssel, a rákkeltő húsokkal foglalkozik, dietetikus és hentes segítségével járjuk körbe a kérdést.
 • 2015. október 28., 06:43

  Nézze meg a 8 emeletes házat, ahol hónapok óta nem megy a lift! Nézze meg a 8 emeletes házat, ahol hónapok óta nem megy a lift!

  Több nyugdíjas nyár óta nem volt az utcán abból a Károly körúti házból, ahol augusztus óta nem működnek a liftek.
 • 2015. október 26., 19:25

  A baloldal haldoklik, a baloldal tündököl A baloldal haldoklik, a baloldal tündököl

  A szocialisták remélik, hogy nem esnek ki a Parlamentből, Gyurcsányék kormányra készülnek, a fideszesek pedig azt mondják, ők a baloldal.
 • 2015. október 25., 17:43

  Lökdösődés a szovjet emlékműnél Lökdösődés a szovjet emlékműnél

  Novák Előd és Pongrátz András vezetésével 50-en próbálták eltávolítani a csillagot a Szabadság téri szovjet emlékműről. Az akciót előre bejelentették, így a rend éber őrei megakadályozták, hogy létráikkal megmásszák a szobrot.
 • 2015. október 24., 13:29

  Hallgatok külföldi dalokat, csak fingom sincs, miről énekelnek Hallgatok külföldi dalokat, csak fingom sincs, miről énekelnek

  A drávaszerdahelyi hölgyek rajonganak a tökéletes hangú polgármesterért, Alpár Györgyért, a férfiak szerint ihatna kevesebbet.
 • 2015. október 23., 19:14

  Ettől a tüntetéstől biztos, hogy Orbánnak nem lesznek rémálmai Ettől a tüntetéstől biztos, hogy Orbánnak nem lesznek rémálmai

  Sok szónok, sok zene és kevés tüntető volt az új Magyar Köztársaság október 23-i szomorkásra sikeredett demonstrációján.
 • 2015. október 22., 08:42

  Megjött az ünnepi tank, amit nem lehet ellopni Megjött az ünnepi tank, amit nem lehet ellopni

  A honvédség bevitt egy orosz T-34-est a Magyar Rádió udvarára, október 23-án meg is lehet nézni. A biztonság kedvéért kivettek belőle mindent, amivel el lehetne indítani.
 • 2015. október 21., 23:24

  Vezettük a Vissza a jövőbe szuperautóját Vezettük a Vissza a jövőbe szuperautóját

  Magyarországon is van működő DeLorean DMC-12. Tényleg rozsdamentes, lapos, nagyon ritka és nagyon különleges. De valóban olyan jó autó, mint a filmben? Most kiderül.
 • 2015. október 21., 18:48

  Andy Vajna sem tudja, kié a TV2 Andy Vajna sem tudja, kié a TV2

  Megvette a csatornát, de nem biztos benne, hogy az övé lesz. Szerinte nagy bajban lesz a tévé, ha a tulajdonosi vita évekig tart. Nem érdekli a Simicska–Fonyó-páros, mondta, miután a csatorna régi és új menedzsmentjével a Belvárosban ebédelt.
 • 2015. október 20., 23:58

  A világ legszomorúbb története A világ legszomorúbb története

  Szerette a Vissza a jövőbe filmeket? Akkor most nem fog örülni: végignéztük újra a sorozatot, és rájöttünk, milyen elkeserítő a múltból a jövőbe ma megérkező Marty McFly története.
 • 2015. október 19., 16:01

  Íme a Széll Kálmán tér elmúlt hónapja két percben Íme a Széll Kálmán tér elmúlt hónapja két percben

  Leraktak néhány sínt, egy ház teteje kifehéredett, a felújítás végének a várható időpontját pedig átírták. Most pontosan megfigyelheti, hogy halad az egyik legnagyobb budapesti beruházás.
 • 2015. október 17., 07:26

  Így zárták le éjjel egykor a horvát-magyar határt Gyékényesnél Így zárták le éjjel egykor a horvát-magyar határt Gyékényesnél

  A rendőrség még átengedte a horvátok által a határhoz szállított utolsó menekültet is, majd a katonák a helyére tették a kerítés utolsó darabját is.
 • 2015. október 16., 01:02

  Amikor még félmeztelenül szívtuk a cigit hegesztés közben Amikor még félmeztelenül szívtuk a cigit hegesztés közben

  Ötvenéves a százhalombattai finomító, ami nyolcmillió tonna kőolajat dolgoz fel évente. Gondolta volna, hogy a munkaversenyek idején Amerikától vettünk technológiát? Vajon hogyan szórakoztak az imperialisták egy szocialista iparvárosban?
 • 2015. október 14., 11:33

  Öt trükk, és ősszel is biciklizhetsz Öt trükk, és ősszel is biciklizhetsz

  Az esős idő sem lesz akadály, ha ezekre odafigyelsz, ígérik a profi bringaszerelők.
 • 2015. október 13., 11:25

  Én azt se tudom, mi az az oliharga! Én azt se tudom, mi az az oliharga!

  A somogyi Bábonymegyeren a helyi gazdálkodók sorra bukták az állami földpályázatokat, míg a helyi oligarchaként számontartott Ágh János és felesége és fia több mint 400 hektárt nyert. Beszélgettünk a korábbi földpályázatok veszteseivel és a nagy nyertessel is. Vaskos készpénzköteg, kétméteres dudva és műveletlen szántók a nyertes földeken.
 • 2015. október 12., 18:56

  Az MSZP vagy a Fidesz lopta szét a magyar földet? Az MSZP vagy a Fidesz lopta szét a magyar földet?

  A fideszesek elszámoltatást ígértek, de semmi sem lett belőle. Most történik valami, de talán csak azért, mert rossz helyre lopnak. Meglepően őszinte képviselőkkel beszélgettünk.
 • 2015. október 10., 12:45

  Már elfelejtettük, milyen volt a régi Nyugati tér Már elfelejtettük, milyen volt a régi Nyugati tér

  Emlékszik még, hol volt a felújítás előtt a bugyibolt, a lépcső, és mikor került oda a forgó óra? Kiderül az is, mik hiányoznak a frissen átadott térről.
 • 2015. október 8., 16:24

  Tóbiás József nem árulja el, hogy kormányra akarnak-e kerülni Tóbiás József nem árulja el, hogy kormányra akarnak-e kerülni

  Nem érdekli sem a pénz, sem a hatalom, csak hogy jó legyen az embereknek. Úgy dicséri a kormányt, hogy nem is akarja.
 • 2015. október 8., 08:35

  Oké, rendben, mutassanak ennél abszurdabbat! Oké, rendben, mutassanak ennél abszurdabbat!

  Megtaláltuk és kipróbáltuk a szuperbuszmegállót! Nyáron adták át, vadonatúj, egy Veszprém melletti falu büszkesége. Látszólag olyan, mint egy átlagos buszmegálló. De a látszat csal.
 • 2015. október 7., 19:02

  Ezrek búcsúztak Göncz Árpádtól Ezrek búcsúztak Göncz Árpádtól

  Virággal és mécsesekkel emlékeztek a volt köztársasági elnökre a Kossuth téren.
 • 2015. október 7., 18:02

  Kontinensek randevúznak majd a felújított Nyugati téren Kontinensek randevúznak majd a felújított Nyugati téren

  De korosztályok, kultúrák és tájak is találkoznak majd itt, mondta Hassay Zsófia polgármester. Igaz, egy zsebkendőnyi területen. Tarlós Istvánék átadták a felújított Nyugati teret.