Mi a tökéletes ajándék egy sikeredzőnek?

2012.12.13. 16:53
A Manchester United-edző állandóan dalolászik, régi játékosa ennek vetne véget a karácsonyi meglepetéssel.

A Manchester United skót edzője, Alex Ferguson az idén hetvenegy éves, régi játékosa, Ryan Giggs több mint húsz éve dolgozik vele együtt, ezért tudja, hogy mi lenne az a karácsonyi ajándék, aminek mindketten örülnének.

„Már végeztem a karácsonyi bevásárlással, nagyon megszerveztem az egészet. Boltokban is jártam, és a netről is rendeltem meglepetéseket. Hogy mit vennék Alex Fergusonnak? Nagyon szeret énekelni, úgyhogy egy karaoke-géppel lepném meg, így állandóan otthon dalolászna, és megkímélne minket ettől az edzéseken" – nyilatkozta a Daily Mailnek a 39 éves játékos, aki idén hét meccsen lépett pályára a bajnokságban.

Ferguson legutóbb az idén nyáron fakadt dalra nyilvánosan, a klub dél-afrikai túráján Nelson Mandelának kívánt boldog születésnapot.

Giggs a közelgő karácsonnyal kapcsolatban elmondta, már hozzászokott, hogy az ünnepek alatt szinte sosem találkozik a családjával, mert Angliában karácsonykor is játszanak mérkőzéseket. „Tizenötéves korom óta ez van. Ha az embernek gyerekei vannak, akkor még nehezebb, mert nem lehet velük. De annyira elfoglaltak ilyenkor, hogy talán fel sem tűnik nekik, hogy nem vagyok otthon" – mesélt Giggs a karácsonyairól.