Vince
3 °C
19 °C
Index - In English In English Eng

Két nyertes a Zegyetemek Háborújában

2013.11.22. 10:17
 
h i r d e t é s

Az Index műveltségi kvízének harmadik fordulójában két versenyző hajszálra ugyanolyan eredményt ért el, ezért mind a ketten megkapják a nagyjából 100 ezer forint értékű harmadik fordulós nyereményt, a Delonghi kávéfőzőt és a szuper szódagépet. A Huhuhu és NeCsaljHoldi nicken nyomuló versenyzőink lettek az elsők, mind a ketten maximális pontszámot értek el, és mindössze 30.1 másodperc alatt töltötték ki a kérdőívet.

Azt érdemes még tudni róluk, hogy mindketten férfiak. Huhuhu az Adventista Teológiai Főiskola szimpatizánsa, NeCsaljHoldi pedig a Pécsi Püspöki Hittudományi Főiskoláé. Mindketten páratlan másodpercben regisztráltak a Zegyetemek Háborújára, és mindkettejük regisztrációjának 1970. január 1. óta számolt másodpercét hárommal osztva 1 a maradék. Ezen kívül: mindkettő csak a harmadik fordulóban játszott, az első kettőben nem. Szomorúan láttuk azt is, hogy a második forduló győztese, Nguyen Milán ebben a fordulóban nem vett részt, vajon mi történt vele?

A harmadik fordulóban a legjobb csapatteljesítményt a Károli Gáspár Református Egyetem érte el, második a Miskolci Egyetem, harmadik a Gábor Dénes főiskola lett. Kiesett viszont a Kodolányi János Főiskola csapata, mert nem érték el a játékszabályban előírt ötven fős játékosszámot. És ebben a fordulóban egyébként az előző két fordulónál jóval több, 63 olyan játékos volt, akiket kizártunk, mert fennakadtak csalásfigyelő algoritmusunkon. Eredményeiket nem számítottuk sem az egyéni, sem az egyetemi toplistában.

Összesítve: Miskolc a menő

Ha lejjebb görget, és be van jelentkezve Indapass-szal, akkor saját eredményét, és egyéb érdekes (fordulónkénti és összesített) adatokat is talál. A harmadik forduló után egyéni összesítettben az első forduló egyéni győztese, Teca vezet, ő az egyetlen olyan játékos, aki mind a három fordulóban maximális pontszámot ért el.

Az intézmények közül  a Miskolci Egyetem vette át a vezetést az eddig első Pázmánytól, de még fordulhat a kocka, ugyanis hátra van két forduló. A következő összecsapás november 26-án, újabb értékes nyereményért!