Zegyetemek Háborúja: Négyből négy egyéniben

2013.11.29. 12:16
 
h i r d e t é s

A Zegyetemek Háborújának utolsó előtti, negyedik fordulóján is túl vagyunk, már csak egy kör van hátra a kvízből. A forduló egyéni győztese és így egy futópad boldog tulajdonosa Timike86, aki 30,44 másodperc alatt teljesítette hibátlanul a tíz kérdést, éppencsak megelőzve felhőntáncolót. Timike86-ról annyit tudunk, hogy nevével ellentétben 1988-ban született, a Budapesti Gazdasági Főiskola aktív hallgatója.

Timike86 nem játszott az első fordulóban, így nincs is versenyben egyéni összetettben, amit továbbra is Teca vezet. Négy forduló után egyedül ő tud hibátlan eredményt felmutatni, 40 pontja van. A negyedik fordulóban a 139. helyen végzett, miközben 199-en is a maximális, tíz pontot gyűjtötték be. Mindössze egyetlen hibát követett el az eddigi négy fordulóban az összesítésben második hurenzon, míg Francescónak és mechanixnak egyaránt 38-38 pontja van, azonban előbbi a dobogós jobb időeredményével.

A negyedik forduló játékosainak átlagosan egyébként 5,9 pontra sikerült teljesíteniük a kvízt. Ezúttal 35 olyan induló volt, akik fennakadtak csalásfigyelő algoritmusunkon, eredményeiket nem számítottuk sem az egyéni, sem az egyetemi toplistában.

BGF volt a nyerő minden téren

Ahogy egyéniben, úgy az egyetemek között is a Budapesti Gazdasági Főiskola végzett az élen a fordulóban, 334 játékosuk átlagosan 6,3 pontra oldotta meg a kvízt. Az ELTE a második, a Budapesti Corvinus Egyetem a harmadik.

Összesítettben továbbra is őrzi vezető helyét a Miskolci Egyetem, második a Gábor Dénes Főiskola, míg harmadik a Corvinus. Az első hét egyetem között ugyanakkor csak hajszálnyi a különbség, hihetetlen izgalmas lesz a véghajrá.

Ha lejjebb görget, és be van jelentkezve Indapass-szal, akkor saját eredményét, és egyéb érdekes (fordulónkénti és összesített) adatokat is talál.

Már csak néhányat kell aludni, és máris itt az ötödik, egyben utolsó forduló! December 3-án, kedden eldől a Zegyetemek Háborúja, pihenjen, szedje össze gondolatait, aztán mindent bele!