Egy doboz szart rendeltek emberek, aztán meglepődtek, hogy tényleg azt kaptak

2014.12.16. 12:15

A Fekete Péntek elleni tiltakozva a népszerű bulijáték, a Cards Against Humanity online shopja minden terméket levett a kínálatból, és helyette hat dollárért egy doboz szart - konkrétan bikaszart, azaz bullshitet - rendelhettek az emberek a Hálaadás utáni pénteken. Bár a honlapon teljesen érthetően közzétették, hogy a bolt aznap tényleg csak a szart árul, mind a 30 ezer dobozt sikerült eladni, ami 180 ezer dollár bevételt jelent a Cards Against Humanitynak, írja az Upproxx.

"Ha veszel egy doboz szart, és aztán arra számítasz, hogy valami más lesz a dobozban, akkor igazából egy értékes tanulságot vettél magadnak 6 dollárért" - mondta a Cards Against Humanity alapítója, Max Temkin. A megrendelők azonban eléggé megdöbbentek azon, hogy a várva várt dobozaikban tényleg egy adag száradt tehénszar volt. 

Egy amerikai lap munkatársa is rendelt a szarból kiváncsiságból, aztán videóra is vette, ahogy kinyitja a dobozt, sőt, a puszta kezével kettétöri a száraz tehénszart, hogy megnézze, nem rejtette-e el benne valamit a cég. 

Olyanok is voltak, akik nem estek kétségbe a történtektől, hanem az e-bayen sokszoros áron árulni kezdték a szarjaikat.

Csillámos szar nem volt, de lehetett volna

Mindeközben az internet egy másik beteg zugában valaki csillámporral teli műanyag pirulákat kezdtek árulni olyan lányoknak, akiknek nem elég, hogy kívülről csili-vili ruhákban öltöznek, de belül is csillogni akarnak. Pontosabban azt szeretnék, hogy ami kijön belőlük, az is csillogjon.

Fotó:Etsy
Fotó:Etsy

A kapszulákra egyébként nincs ráírva, hogy meg kell őket enni, de a kinézetük, és az az információ, hogy a csillámpor emberi fogyasztásra alkalmas, erősen indikálja, hogyan képzelték el a felhasználást a kapszula alkotói.