Itt az Index Last Christmas-számlálója!

2014.12.12. 17:49

All I Want For Christmas Is You? Rudolf The Red Nose Reindeer? Santa Clause is Coming To Town? Ugyan!

Harminc éve kiirthatatlan minden karácsony közeledtével a Last Christmas, ha megszólalnak a műcsengők a Wham! Slágerében, azonnal mindenki arra az érzésre gondol, amikor harmincöt kisgyerekes családon, tizenöt termékmintás kislányon és három fenyőfán kell átvergődnie egy csütörtök este, hogy elérjen végre ahhoz a játékbolthoz/drogériához/fehérneműbolthoz/kijárathoz, ahol végre elérheti célját és megtalálhatja a boldogságát. A Wham! orbitális slágere tényleg a startpisztoly a karácsonyi rohamhoz, a magyar társadalom nagy része amikor először meghallja november-decemberben, akkor egy kollektív sóhajt ereszt ki és gondolatai elkezdenek a halászlé, a fa és a csomagolópapírok körül forogni.

De vajon hányszor szólal meg Magyarországon a Last Christmas? Ebben szeretnénk kérni az olvasóink segítségét az Index Last Christmas-számlálójával, aminek segítségével az egész világnak elmondhatja bosszúságát és/vagy örömét, hogy már megint George Michaelt kell hallgatni a boltban vagy a vásárban. Leadhatja voksát ezen az oldalon, az Index címlapján vagy a mobiltelefonján is, utóbbi esetben egy hangjegyet kell keresnie a nyitóoldalon. Ne habozzon, ha a munkahelyén bömböltetik, vagy ha esetleg ez távolsági buszmegállóban hallja egy távoli tanya ablakából, küldje be nekünk! Idén karácsonykor adja nekünk a szívét!

Ha ön esetleg nem ismerné fel egyből a Last Christmast, segítünk, kattintson ide!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?