2023. március 1., 08:51 Pierre kóstolgat! Gasztro podcast az indexen Podcast Volt idő, amikor Cognac rettegett Tokajtól Legalábbis erről álmodtak a tokaji borpárlat gyártói.
Világszerte gyűlölik Tokaj-Hegyalja kedvencét Jernei Gábor 2022.11.03. 21:15 Módosítva: 2022-11-04 21:02:28 Ha a klímaváltozás miatt eltűnik a botritisz, veszélybe kerülnek a borvidék zászlóshajói.
2022. augusztus 20., 20:16 Tokaj-Hegyalján készül a világ legjobb ginje, és csak egy ember ismeri a titkát Bodrogkisfaludon rotyog a világgyőztes párlat.
2021. október 10., 14:58 Szepsy István: Ahhoz kell bátorság, hogy ne változtassak semmin A mádi borász a belső hang fontosságáról beszél.
2019. november 25., 09:24 Dívány Könnyű és ünnepi: aszúleves parmezánnal Imádjuk, mert úgy ünnepi, hogy percek alatt kész van, ráadásul nem leszünk tőle teljesen tele a dupla adag töltött káposzta előtt.