Miért a kovászos kenyér a nyerő? Molnár Dávid 2020.10.05. 11:44 Módosítva: 2020-10-06 11:42:00 Könnyebben emészthető, és nagyobb a tápértéke a társainál. Másfél hétig is eláll.
2020. október 10., 13:56 Tudta, hogy a a szendvicsében egy csodás mutáns lakik? Bizarr zöldeskék gombából sajt. Önnek is jó étvágyat!
2020. április 5., 13:16 Femina Így készíthetők otthon probiotikus ételek: fermentálás házilag Házilag is készíthet probiotikumokat az ember fermentálással, azaz erjesztéssel.
2019. december 8., 14:26 Femina Nem azért forralták régen a bort, mert finom volt: miért kezdték el készíteni a téli italt? Gusztustalan oka van, miért kezdtek forralt bort gyártani: ma viszont mindenki imádja.
2011. augusztus 23., 14:39 Egy dél-amerikai élesztőgombának köszönhető a világos sör Véletlenül került Európába, ahol kereszteződött más fajokkal, és létrejött a hideg erjesztéshez használható hibrid.