Zelma, Rajmund
-1 °C
5 °C
Index - In English In English Eng

Keresés

41 találat az Indexről, és a környékéről.

Azért tagadtam meg a szót, mert megrémültem, ahogy forgatta a szemeit

Azért tagadtam meg a szót, mert megrémültem, ahogy forgatta a szemeit

2019.12.15. 09:49 Módosítva: 2019-12-16 05:57:18
303
A jelenet nem egy horrorfilmben, hanem a keceli testületi ülésen játszódott le. A polgármester sajátos forgatókönyvvel adta fideszes kézbe a városi tévét.

2019. szeptember 6., 15:51

Harmadik hidat ígért a Fidesz Szegednek Harmadik hidat ígért a Fidesz Szegednek

A kormány által támogatott jelölt egy két évtizedes hídtervet vett elő újra. Hódmezővásárhelynek viszont bérelhető elektromos közrollert ígérnek.

2014. március 7., 10:19

Kurvajó érzés a szocialistákra szavazni

Az Összefogásnak a szinte reménytelen Bács-Kiskunban Török Zsolt az egyik jelöltje, de fórumán Szanyi vitte a show-t. Minden párt ugyanazzal kampányol: munkahely, munkahely, munkahely.

2011. június 27., 07:13

Elküldik Kecelről a nem katolikus gyerekeket

Kötelező lesz a mise és hittan Kecel egyetlen általános iskolájában, amelyet az önkormányzat a katolikus egyháznak ad. A misére járást megtagadó tanároknak felmondanak. Az egyház olcsó gázzal és telefontarifával győzte meg a tanári kart.

2008. október 21., 09:43

Ismerőse lányát erőszakolta meg egy román férfi Kecelen

Egy román férfi tett feljelentést hétfőn a kiskőrösi rendőröknél, hogy egy másik - 44 éves - román férfi szeptember utolsó napjaiban erőszakkal közösülésre kényszerítette még gyermekkorú - 14 év alatti - lányát, a Bács-Kiskun megyei Kecelen.

2008. augusztus 11., 12:08

Ipari szer alakult droggá az öt keceli fiatal szervezetében

A budapesti Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézet elsődleges vizsgálati eredménye alapján textil és műanyagiparban használatos szert is fogyaszthattak azok a fiatalok, akiket szombaton reggel szállítottak életveszélyes állapotban kórházba az egyik keceli szórakozóhelyről.Az egyik fiatalnál talált szemcseppes flakonban a textil-, lakk-, festék- és műanyagiparban használatos folyékony GBL volt, amely nem szerepel a tiltott kábítószerek listáján, de a szervezetben átalakul, és az úgynevezett folyékony extasyként vagy dzsina néven ismert szerként fejti ki hatását.