27 találat az Indexről, és a környékéről.
Az egyszerű, gyorsan összedobható fokhagymás páctól a semleges csirkemell finomabb és omlósabb is lesz.
2019. augusztus 17., 08:07
Egy jó páccal a legegyszerűbb húsokat is fenségessé teheted. Grillezéshez pont kapóra jönnek.
Gondoltad volna, hogy ez ennyire árulkodó lehet egy olyan hétköznapi dolog, mint a vacsora?
Gondoltad volna, hogy ez ennyire árulkodó lehet egy olyan hétköznapi dolog, mint a vacsora?
Nemcsak a kertben süthetsz velük, hanem a konyhában is.
Nemcsak a kertben süthetsz velük, hanem a konyhában is.
Szeretsz grillezni? Vess be új ötleteket és dobd fel az egészet ínyenc mártásokkal! Íme, néhány fortély.
Ha húsevőként a csirke a kedvenced, akkor kattintsd végig képeinket és nézd meg recepttippjeinket.
Ha húsevőként a csirke a kedvenced, akkor kattintsd végig képeinket és nézd meg recepttippjeinket.
2011. augusztus 7., 08:50
Nemcsak bort használhatsz a pácoláshoz, a folyékony kenyér is alkalmas arra, hogy különleges fogásokat készíts.
A zöldségekkel szomszédságba rakott marhahúsfalatok kertben és sütőben sütve is nagyon finomak. Próbáld ki a hétvégén!
Ha nincs ötleted a szombati vagy vasárnapi ebédhez, akkor pácolj be egy kis húst, és süsd ki grillen, tökéletes idő lesz hozzá.
Mindenki bátran eheti a sonkát és kolbászt. Más kutatók viszont továbbra is óvnak ezektől.
Kiköltöztetheted a grillkészletet a kertbe, hiszen már elég jó az idő a szabadtéri sütögetéshez.
Könnyű, mégis különleges fogás a gombás szűzpecsenye, melyet azok is el tudnak készíteni, akik nem fakanállal a kezükben születtek.
2010. november 13., 20:35
Az alkohol megpuhítja a húst, és pikáns ízt kölcsönöz neki, így aztán szinte nem lehet elrontani a sörben és borban pácolt húsokat.
A bambusznyársra tűzött húsok és zöldségek hihetetlenül változatosak, így a maradékokat is felhasználhatod.
Rendezz kerti sütögetést a barátaiddal, és próbáld ki különleges, ízletes grillpácainkat mindenféle hústípushoz!
Bár a grillezés szezonja még odébb van, pácolt húsokat a legnagyobb hidegben is készíthetsz. A fűszer és a só omlóssá és szaftossá teszi a húst.
Mint testnek a kenyér, olyan fontos a húsnak a megfelelő pácolás. A fűszerek aromájával átitatott, megpuhult falatok szinte elolvadnak az ember szájában.
Pikáns, ízletes fűszerek, frissen és szárítva. Tudd meg, melyik milyen ételhez passzol.
Pikáns, ízletes fűszerek, frissen és szárítva. Tudd meg, melyik milyen ételhez passzol.
Vendégeket vársz a hétvégére? Ha néhány nappal előtte bepácolod a husikat, garantáltan mennyei vacsorával kápráztathatod el őket!
Ha szeretnéd elkápráztatni új választottadat, vagy csak úgy meglepnéd párodat, akkor készítsd el az alábbi receptek egyikét!
2008. december 22., 16:15
Szeretnél az idei karácsonyi vacsorára valami különlegeset? Ha most bekészíted a húst, több idő marad majd a szeretteidre is.
Közeleg a hétvége, összejön a család. Jön a nagy kérdés: mit is együnk? Íme, néhány pácolt falat, ami után biztosan megnyalod mind a tíz ujjad!