9 találat az Indexről, és a környékéről.
A főzelék olcsó, tápláló, és megfelelően készítve egészséges is. Nem utolsósorban pedig nagyon finom.
Gondolnád, mennyiféleképpen történhet a főzelékek sűrítése? Az alábbi válogatásban több módszert bemutatunk.
2022. szeptember 11., 10:08
A hagyományos szabolcsi bableves savanyú káposztával akkor az igazi, ha füstölt hússal és kolbásszal készül.
Liszt nélkül is lehet rántást készíteni, amivel a főzelékeket, leveseket lehet sűríteni.
A borsófőzelék magyarosan, fokhagymával és paprikás rántással is utolérhetetlenül finom.
Kenyérleves? Desszertnek búzacsíramálé? Akár. Ősi praktikák, szigorúan zsír nélkül.
A hét kérdése sorozatunkban néhány hete a konyhával kapcsolatos dilemmákról kérdezősködünk.
Ha a húsos ételek után zamatos főzelékre vágysz, a régimódi sárgaborsó-főzelék tökéletes választás.
2017. augusztus 25., 09:21
Sokszor csomós, esetleg odaég vagy túl híg? Többé nem kell a rántás készítésétől tartanod.