Illés
17 °C
29 °C

Keresés

112 találat az Indexről, és a környékéről.

június 23., 00:01
Meg fogsz halni, drágám

Meg fogsz halni, drágám

Rezzenéstelen arcú majom fekszik összehúzódva formalinban tartósítva, kitömött nyúl fordít hátat saját teste árnyékának, kutya pihen élettelenül halotti orgonaágyán. Horváth M. Judit fotóin szépség és halál kéz a kézben jár.

június 16., 23:23
A vadon gyermekei

A vadon gyermekei

A háromgyerekes család teljesen elszigetelve él a külvilágtól, egy jurtában az erdő közepén. A gyerekek otthon tanulnak, közben segítenek az állattartásban és a kertészkedésben. Kölcsey Sára fotós másfél napig fotózta a gyerekeket, akik körbevezették őt saját kis vad birodalmukban: a természetben.

2016. november 27., 00:27
Élet a világ végén

Élet a világ végén

Az Atlanti-óceán, a Norvég- és az Északi-tenger találkozásánál van egy apró, mindössze 13 négyzetkilométer területű sziget, Foula, ahol mindössze harmincan élnek. Jeff Mitchel, a Getty fotósa a világ egyik legrejtettebb településén járt.

2016. augusztus 14., 21:03
A buli ugyanaz, csak a mozgás más

A buli ugyanaz, csak a mozgás más

Dani 11 éve eltörte a nyakát, azóta egyik végtagját sem tudja rendesen használni, kerekesszékkel közlekedik és azzal jár bulizni is. A random rajongó csajokat még ha akarja se tudja leszedni magáról, így állandó segítője van. A brutális tömegben a Rihanna-napot vele töltöttük a Szigeten.

2016. február 13., 23:08
A várostrom belülről

A várostrom belülről

1945-ben a budai Várnegyedet felülről bombák, lentről nyilas razziák fenyegették, de most ezekről a napokról is előkerültek családi negatívok. A kivételes képeken a régi budai polgárság élete Horthytól a kommunizmusig: Fortepan, nagykép.

2015. december 23., 11:06
Megalomán karácsony

Megalomán karácsony

Ha visszatérnénk a tiszta keresztény gyökerekhez, nem is igazán ünnepelnénk a karácsonyt. A puritánoknál a 16. században tilos is volt. Pont az tette alig 150 év alatt a legfontosabb ünneppé, amit kifogásolunk benne: a vásárlási láz és a megalománia.