Árpád
-2 °C
4 °C

Keresés

430 találat az Indexről, és a környékéről.

2017. augusztus 30., 11:50
Megváltozik minden, amit a divatról gondoltunk

Megváltozik minden, amit a divatról gondoltunk

Más ruhákat keresünk, máshogy vásároljuk és viseljük őket, mint pár évvel ezelőtt, az átalakulás pedig gyorsul. A verseny hatalmas, kitűnni igen komoly pénzbe kerül, ikonikus brandet építeni ma már lehetetlen, a bukások pedig mindennaposak. Magyarországról mégis egyre többen indulnak meghódítani a világot, a szakma igencsak felkapott lett. Elmagyarázzuk, hogyan működik a divatvilág.

2017. január 12., 07:13
Ez maga a haveri kapitalizmus

Ez maga a haveri kapitalizmus

Sok a gond a magyar jogrendszerrel, rengeteg az értelmetlen túlszabályozás, a korrupció helyett használt haveri kapitalizmus viszont nem csak nálunk működik. Szalai Ákos, a Pázmány docense szerint a korábbi kormányok alatt is erős volt a haveri befolyás, a különbség, hogy most ez viszonylag nyíltan zajlik.

2016. április 15., 07:54
Vannak jó iskolák, de nincs elég

Vannak jó iskolák, de nincs elég

Az állami rendszerben fehér holló, de amúgy sem hemzseg a piac az alternatív általános iskoláktól. Többszázas várólistákról hallunk, sokszor még a fizetős helyekre is protekció vagy szerencse kell. Mivel lehet magyarázni ezt a helyzetet? Mindenki alternatív sulit keres, de merre vannak ezek?

2016. március 22., 07:32
Kanalanként esszük meg a kásahegyet

Kanalanként esszük meg a kásahegyet

Le kell cserélni a kocsikat, különben elbukik a MÁV. Új motorvonatok és új IC-k jönnek. A vasút színvonala nem homogén, de azért jobb, mint 15 éve. Reptéri gyorsvasút nem kell, és már a Délire sincs szükség. Dávid Ilona, a vasút elnöke megmagyarázza, hogy miért keres 25-ször többet az átlagnál.