Sára, Márió
-2 °C
1 °C
Index - In English In English Eng

A 112 kilós, 191 centis Derrick Henry úgy gázol át a csapatokon az NFL-rájtászásban, mint kés a vajon. 225 kilóval guggol, és imádja az ellenfél védőit kiütni azzal, hogy átrohan rajtuk. A passzjáték aranykorában rajta múlhat a Titans második Super Bowl-szereplése.

A királynőt sem képviselhetik, és a királyi család képviseletében végzett munkájukért sem jut nekik közpénz. Visszafizetik a egyesült királyságbeli otthonuk renoválására költött 2,4 millió fontot is.

tovább...

Zaklatási ügyek, szétvert csapatbusz, csúf vereségek. Az MMA legnagyobb sztárja zűrös éveket hagy maga mögött, és vasárnap a Cowboy ellen újra küzdőtérre lép.

Ha nem változtatunk az étkezési szokásainkon, felfaljuk a bolygót. De mennyire hasonlít a műhúsos bolognai spagetti, fasírt vagy pástétom íze az eredetiéhez? És mi a táplálkozási szakértők véleménye? Magyar műhúsos cégek termékeit kóstoltuk.

Hat évig készült a szupersikeres Hatalom kártyái mögött álló magyar csapat online játéka, az Argum City. 15 éve egész korszerűnek számított volna.

Heti Besztof

A fideszes belső kritikákról kérdeztük L. Simon Lászlót és Cser-Palkovics Andrást. Bónusz: az ex-KESMA-s Varga Istvántól is megkérdeztük, miért mondott le.

Videók

Mocskos zsidók, cigányok, buzik, indexesek, és az Orbán meg a kulturális rendezvény is takarodjon.

Akár órákig várakozhat, egy autó sem fog lelassítani. A Budaörsi úti átkelőnél a gyalogosnak minden bátorságát össze kell szednie, ha át akar jutni.

Közélet
Tovább a Dívány Címlapjára

Menekülni csak előre, még ha beledöglünk is! – adta ki a parancsot Autódoki, és vett egy Passat 1.4 TSI DSG-t. Hogy legyen min gyakorolni.

Fontos, hogy tudd, mi a különbség az elektromosított és az elektromos autó között, továbbá a gyenge és erős közt is.

Tovább a Totalcar címlapjára

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!
Hitel összege (Ft)
Futamidő ()
Személyi kölcsön kalkulátorLakáshitel kalkulátor