Orsolya
11 °C
26 °C
Index - In English In English Eng

Nyésta az egyetlen település, ahol nem hirdettek eredményt a vasárnapi választások után. A faluban ugyanis valójában húszan laknak, de most hirtelen vagy 100 szavazójuk lett. A polgármesterjelöltek nem is tagadják a sajátos taktikát.

tovább...

Megnéztük, mit eszik Gyurcsány Ferencen az a generáció, amelyik a politikai pályafutását is már csak az internetről ismeri, és mihez kezd a DK-elnök, ha nem nyugdíjasok veszik körül.

A fél világot ő látja el meth-tel, évi 17 milliárdos bizniszt vezényel, és egyszer 60 millió eurót veszített kaszinóban. Bemutatjuk Tse Chi Lopot, akit már a fél világ hatóságai üldöznek.

Videók

Manapság meglehetősen egységes álláspont, hogy a kutrigur Muagerisz király neve kapcsolatban áll a magyar népnévvel.

Közélet

Az ősz és a tél növényslágerei a vidám, színes bogyótermésű cserjék! Ezekből mutatunk pár igazán szépet!

Hacsek és Sajó idestova kilencven éve született Vadnay László tollából. Hamarosan először Budapest, majd az egész ország kedvencei lettek. A páros még Karinthyt is megihlette.

Az új régészeti felfedezésekkel a bibliai történelemet folyama­tosan újra kell értelmezni.

Tovább a Dívány Címlapjára
  • teszt
  • Volkswagen T-Cross

Lehet ezt csicsa nélkül is

De úgy csak egy átlag Volkswagen lesz, egy felfújt Polo. A fapados külsőnél viszont jobban fáj, hogy valaki ezzel a motorral is megveszi.

Tovább a Totalcar címlapjára

A Balaton közelében, sok különleges ingatlan van. Például Kapolcs környékén. Most Monostorapátiban leltünk egy valódi különlegességre.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!