Herman
3 °C
21 °C
Index - In English In English Eng

Megkérdeztük olvasóinktól, hogy a koronavírus-válság hogyan hat az életükre. Van, akinek 6 ezer forintja maradt, van, aki pár órája még sikeres vállalkozó volt, most meg gyümölcsöt cipel az ötödikre. Más viszont százezres fizetésemelést kapott, és olyan is akad, aki örül, hogy nem kell rögtön szexelni.

Gábor Viktor fotóriporter nevét fél évvel ezelőtt hallottuk először, amikor a családja megkeresett minket és három nagy papírdobozban átadták a szerző hagyatékát. Az itt következő sorozat az első kísérlet arra, hogy felvillantsuk a töredékes életmű fennmaradt részét.

tovább...

istennek nehéz

A Diamond Princess kálváriája ellenére még a héten is nehéz helyzetbe kerültek óceánjárók, amik hetekkel ezelőtt útnak indultak, aztán nem engedték kikötni őket. Egy amerikai repülőgép-hordozó kapitánya kétségbeesett levelet írt, miután a fedélzeten gyorsan terjedt a koronavírus.

szegény ájtatos emánuel

Járvány nélkül is szoros lett volna a tárgyalássorozat a jövőbeli kapcsolatokról. Egyelőre csak az egyeztetések csúsznak, az év végi határidő nem, pedig most mindenkit a koronavírus-járvány elleni védekezés köt le.

ökolázadás

milyen életünk lehetett volna

Videók
Közélet
Tovább a Dívány Címlapjára

A MűhelyPRN következő autója elég sok árulkodó jelet hordoz, de azért itt a lehetőség, hogy leírd, mi találtál rajta.

700 kilométer után teljesen elfogyott a motorolaj. Nem elfolyt, megette. Ahány szerelőnél jártam, mindegyik mást mondott.

Tovább a Totalcar címlapjára

Aki résen van, az a jövőre tervez akkor is, ha lakást szeretne. A rossz heteknek hamar vége szakadhat, de közben az áremelkedés fokozatosan elindulhat...

Az ország észak-keleti csücskében sokáig elfeledett Nyíregyháza néhány éve új erőre kapott, miután több gyár is megnyitotta kapuit vagy bővült, ami idevonzotta a munkaerőt.

  • Boldog születésnapot!

Robert Downey Jr. még csak 55 éves

Pedig már annyit élt, mint három másik ember, megjárta a maga poklát, és tessék, ma ő a világ legsikeresebb, legjobban fizetett színésze.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!