Koronavírus adatok

2022. jan. 21.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Timót, Xénia
-8 °C
-1 °C
tovább...
  • Támogatott tartalom

Meddig növekednek még a lakásárak?

Hazánkban az utóbbi időszakban rekordsebességgel nőttek az ingatlanok árai. Ez befektetői szempontból akár pozitív is lehet, de mindenképpen probléma azoknak, akik első lakáshoz szeretnének jutni. Interjúnkban az ingatlanfejlesztési szakértő arra is választ ad, hogy szerinte meddig növekednek még a lakások árai.

Médialepedő

Megtalálható itt Európa több olcsó népautója és luxus- és sportautók is. A kollekciót kevésbé ismert autómárkák is színesítik.

Közélet

A következő fotókon szereplő emberek többsége a kattintás pillanatában valószínűleg még csak nem is sejthette, hogy később mégis milyen hatása lesz a történelemre.

A nagyforgalmú baleseti intézmény egyik ajta sem önműködő. Az érkező polgároknak meg kell kérni valakit a kitámasztásra.

Tovább a Dívány Címlapjára
  • Cupra Born 77 e-Boost

Nem tűnik villanyautónak

Kinézete alapján izmos ferdehátúnak látszik a Cupra Born, ám nem kétliteres turbós, hanem elektromos motor hajtja. Azért lobog benne tűz!

Tovább a Totalcar címlapjára

Tovább a Port.hu címlapjára

Halálakor a színész egy kétéves kislányt hagyott hátra. Michelle Williams azóta egyedül neveli Matildát, aki távol tartaná magát a rivaldafénytől.

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!
Bank360
Személyi kölcsön kalkulátor
Személyi kölcsön Lakáshitel
Hitel összege (Ft)
Futamidő ()
Személyi kölcsön kalkulátor Lakáshitel kalkulátor