Elkezdődött a tavaszi túraszezon, folytatjuk a forgatást

2017.04.05. 11:33 Módosítva: 2017.04.05. 11:33

Sziasztok, újra elkezdtük a Kéktúra-forgatásokat. Most hétvégén a Cserhátban jártunk, Becske és Ősagárd között. A tavaszi hévvel csicsergő madarak olyan koncertet rendeztek, hogy úgy döntöttünk: az erdei madarak élete lesz ennek a résznek a vezérfonala, valamint az, hogy mit tanulhatnak a túrázók tőlük.

Eddig tehát úgy állunk, hogy leforgattuk-levetítettük a Kéktúra egyharmadát. Hollóháza és Becske között tíz részt készítettünk el, ezeket láthattátok tavaly szeptembertől december végéig, kéthetenként hétvégén. Tavaly ősszel felvettük a 11. és a 12. részt is.

Az egyik a börzsönyi szakasz, amit a szarvasbőgés miatt hoztunk előre, a másikban pedig a szemetelés a fő szál, és a főváros környéki két szakasz a helyszín. Ezeknek a vágásával elég jól állunk, nemsokára a cserháti rész is a vágólapra kerül.

Még 6-7 rész forgatása van hátra nyárig, ezeket folyamatosan vesszük fel, és dolgozzuk fel. A pontos időpontokat még mi se tudjuk. Egy biztos: Csókakő lesz a végállomás a nyár végén. A videók (11.-20. rész) vetítése szeptemberben kezdődik, most hetente adunk egy-egy részt hétvégenként a tervek szerint.

A Csókakő–Írott-kő szakasz a következő évben kerül sorra. Jó túrázást mindenkinek!

  • Hírek
  • Árfolyam