Nem sok ilyen étterem van Budapesten
Széll Tamás és Szulló Szabina új éttermére, a Standra megérte várni. Hagyományos magyar ételeket gondoltak újra a töltött káposztától a somlói galuskáig.
Széll Tamás és Szulló Szabina új éttermére, a Standra megérte várni. Hagyományos magyar ételeket gondoltak újra a töltött káposztától a somlói galuskáig.
A bulinegyedben nyílt Dobrumba semmi különös, csak olyan mintha elmentünk volna vacsorázni egy jó mediterrán bisztróba New Yorkban.
Teszteltük az egyik legújabb, hamar népszerűvé vált éttermet, ami olyan, mintha nem is Budapesten lenne. Huszár Krisztián talpalatnyi új éttermében a vietnami gulyás a húzóétel, de minden mást is érdemes megkóstolni.
De remek dolgokat lehet inni és enni. A belvárosi Krak'n Townban ráadásul nemcsak sör és brit ételek vannak, hanem egy történet, amibe belecsöppenünk.
Vége a nyárnak, itt a munka, és szerencsére vele együtt az ebédmenü. Két vadonatúj ebédmenü, amit érdemes kipróbálni!
Egy korábbi banki dolgozó és egy külföldről hazatért, székely séf újítják meg Budapest egyik éttermét. Az éttermet, ahol radikális módon folyik a növények újra felfedezése, a séf pedig maga gyűjti Erdélyben a szénát, a gombát meg a fenyőrügyet. A Michelin-csillag garantált.
Nem csak a csillag számít nagy elismerésnek a Michelin-kalauzban, hanem a Bib Gourmand jelzés is, ami azt jelenti, hogy kiváló ételt kapunk nem túl drágán. Budapesten két ilyen étterem van, ki is próbáltuk mind a kettőt.
Szereti a pizzát? Pedig lehet, hogy amit eszik, az nem is igazi pizza. Nemrég nyílt meg Budapesten az Igen, az első olyan pizzéria, ami megszerezheti a nápolyi eredetiségi tanúsítványt is.