Adj lehetőséget valakinek, hogy még több testet ébreszthessen fel!

shutterstock 418147963
A cikk támogatója
a Coca-Cola Testébresztő
2016.10.10. 12:55
Öt testébresztőt ismerhettek meg videóinkból. Közülük szavazáson dől el, hogy kié lesz 2016 Testébresztő Díja, az 500 000 forint, mellyel megvalósíthatja azt a célját, hogy még több embert mozgasson meg. Szavazatoddal azon túl, hogy sportosabbá tehetsz egy közösséget, nyerhetsz is: a Testébresztő ajándékcsomagok egyikét, vagy a fődíjat, egy futópadot.

A Testébresztő programot a Coca-Cola Magyarország 2005-ben indította azzal a céllal, hogy minél több embernek biztosítson lehetőséget arra, hogy különféle szabadidősport rendezvényeken mozoghasson, különböző sportokat kipróbálhasson, így kiegyensúlyozottabban éljen. A program keretében különböző sportolási lehetőségeket nyújtó szabadidősport rendezvényeket támogatnak országosan, ahol az minden érdeklődők megfelelő sportot, mozgásformát, távot találhatnak maguknak.

cc testebreszto futogala 160522 lr-64 original.png

A Coca-Cola Testébresztő Díjat, melyet 2015-ben alapítottak, azok a hazai edzők, testnevelő tanárok vagy sportszakemberek érdemelhetik ki, akik sokakat motiválnak rendszeres mozgásra a mindennapokban. Ennek keretében idén második alkalommal ítélnek oda 2 x 500 000 forintos pénzjutalommal járó elismerést, amit a nyertesek a közösségi sportolás további fejlesztésére fordíthatnak.

Az idei, rekordszámú pályázat közül szakértő zsűri választott ki egy abszolút nyertest és öt döntőst. A döntősök közül a legtöbb szavazatot gyűjtő versenyző, valamint az abszolút nyertes lesz az Év Testébresztője. Az október 21-éig szavazók között tíz értékes testébresztő ajándékcsomag és egy futópad talál gazdára sorsolás útján.

Ismerd meg videóinkból a jelölteket. Az egész falut megmozgató aerobic edzőt, Háger-Jenei Krisztinát, a szabadidejében gyerekeket úszásra bíró Hankovszkiné Medve Mónikát, Szívós Zoltánt, aki ötkor kel, hogy hatkor már a vele futókat motiválja, Vigh Krisztiánt, aki miután az iskolában megmozgatja a diákokat, edzést tart felnőtteknek is, és Kuritár Zoltánt, aki kilométergyűjtő csoportot működtet a vele futókkal közösen.

Megnézem a videókat és szavazok!

A cikket a Brand & Content készítette a Coca-Cola megbízásából, nem az Index szerkesztősége. Arról, hogy mi is az a támogatói tartalom, itt olvashat részletesebben.