Elnézést, remélem épp zavarunk!

shutterstock 548689804
2017.07.05. 07:28
Én megyek először, nem, nekem jobban kell, jó de akkor siess, gyere már ki, elkések, mit tudsz ennyi ideig ott ülni, elfogyott a WC-papír, miért nem tettél ki újat, nem nálam fogyott el, miért nem nyitottad ki az ablakot, de így nem megy, menj ki a teraszra, dehogy megyek, hangosítsd fel a tévét, így nem tudok, legalább itt hadd legyen egy kis nyugtom! Biztos, hogy van egy olyan helyiség az otthonunkban, ahonnan kiabáltuk már a fentiek egyikét. És még mi történik a vécén?

Talán nem meglepő, hogy számos párkapcsolati vita zajlik a WC kapcsán: a statisztikák szerint az angol háztartások 70%-ánál napi konfliktust jelent az ügy. Nem csak a kapcsolatok, a telefonok és az emberek is megsínylik a hosszadalmas szeánszokat, 10 elázott telefon közül 9 a vécékagylóban leli halálát, a ráérős rutinmunka pedig az aranyér kialakulásáért is felelős.

De miért ülünk ennyit a WC-n? Mit csinálunk?

A világ legtermékenyebb, mégis önmagában legunalmasabb reggeli rutinja alatt számos dologgal lehet foglalkozni. A rómaiak még közös ügyeiket is sokszemélyes közvécéikben beszélték meg, szégyenlősebb utódaik között az olvasás volt a második legnépszerűbb tevékenység. Az okoseszközök természetesen új perspektívát nyitottak életünk ezen területén is.

Kérdőívünkkel arra keressük a választ, hogy vajon hány percet ücsörög az Index-olvasó a mellékhelyiségben és mivel tölti azt a drága időt. Mit olvas, min töpreng, szórakozik vagy búslakodik, csetel, tinderezik, dolgozik, vagy csak átgondolja az életét újra és újra, minden reggel?

Töltse ki ön is, és megmondjuk, hogy a vécélátogatók melyik csoportjába tartozik!

Brand & Content
A cikket a Brand & Content készítette a Normaflore Extra támogatásával, nem az Index szerkesztősége. Arról, hogy mi is az a támogatói tartalom, itt olvashat részletesebben.