11:00, November 28.
Kamerun 3
Szerbia 3
al-Dzsanúb Stadion G csoport
14:00, November 28.
Koreai Köztársaság 2
Ghána 3
Education City Stadion H csoport
17:00, November 28.
Brazília 1
Svájc 0
974 Stadion G csoport
20:00, November 28.
Portugália 0
Uruguay 0

Így strandoltunk 2020-ban

KSZ 179658 TZ 20200820 0141
A cikk társadalmi felvilágosítás céljából létrejött tájékoztatás, megrendelője a Philip Morris Magyarország Kft.
2020.10.03. 07:28
Az idei év a többség számára külföldi nyaralás nélkül zajlott, ami meg is látszott a magyar partokon és strandokon. Soha nem látott zsúfoltságot tapasztalhattunk természetes és mesterséges vizeink mellett. Sokan most szembesültek azzal, hogy a technikai fejlődés a strandokat is elérte, az érintésmentesség, online jegyrendelés, készpénzmentesség például olyan szolgáltatások, melyek nem csak kényelmünket szolgálják, de egészségünket is védik. Fotóinkon most megmutatjuk, hogy milyen volt az idei nyár a népszerű strandokon, hogy milyen szolgáltatásokkal bővültek a vízparti helyek.

Strandolás nélkül nem múlhat el a nyár. Magyarország (attól eltekintve, hogy nincs tengerpartunk) szerencsés helyzetben van, hisz folyó- és tóparti fürdőhelyekből nincs hiány, évszázadok óta fürdenek nyaranta az emberek természetes vizeinkben. Az elvárások - és ezekkel párhuzamosan a szolgáltatások - természetesen rengeteget alakultak, változtak. Míg az 1800-as években kötelező volt a kesztyű viselése, addig 80-es években bejött az Ádám kosztümben strandolás divatja. Mára a wifi, az online fizetés hódít a strandokon, és vízálló telefontokot hordunk kesztyű helyett.

Egy dolog nem változott: az ember minél szebb és komfortosabb környezetben szeretne pihenni a szabadsága alatt. Így a strandok is folyamatosan fejlődnek, mind a környezetüket, mind a technológiai újításokat tekintve. Ahogy a vendégek kikapcsolódáshoz szánt eszközei is egyre nagyobb fejlődésen mennek át a hordozható rádiótól kezdve az e-könyvön át a mobiltelefonig.


A cikk társadalmi felvilágosítás céljából létrejött tájékoztatás, megrendelője a Philip Morris Magyarország Kft.