Ön melyik sorozathős lenne: feminista ügyvédnő vagy érzékeny zsaru?

MicrosoftTeams-image (12).png
2021.12.16. 00:27
Beköszöntött az év egyik legjobban várt időszaka. Ilyenkor decemberben, az ünnepek előtti nagy sürgés-forgásban nincs is jobb, mint feltöltődés gyanánt bevackolni a kanapéra, magunkra kanyarítani egy meleg pokrócot, és megnézni egy jó sorozatot.

Filmnézés közben akaratlanul is azonosulunk a szereplőkkel: történetük, mindennapi küzdelmeik kiragadnak minket a hétköznapok valóságából, és egy kis időre mi is kalandos életű hősök lehetünk.

Idén nyáron a Direct One elindította saját TV csatornáját, ahol olyan exkluzív és országos premiersorozatokkal várja nézőit, amelyek garantáltan a kanapéhoz szegeznek. Látványos kosztümös krimi, feszült politikai thriller vagy izgalmas akció-dráma, mindenki megtalálja a számára érdekes témát. Úgyhogy a karácsonyi készülődés, vagy a mákos beigli és a mézeskalács falatozása közben ezek a Canal+ gyártású, európai sorozatok élvezetes szórakozást kínálnak majd.

A jelenleg futó Szélhámos Páros mellett a csatorna 7 korábbi sorozata is újra nézhető a Direct Now alkalmazás videótárában! Januártól pedig a Bízz bennem drámában követhetjük végig, vajon hogyan boldogul egy magát orvosnak kiadó ápolónő.

A Direct One csatorna sorozatai nemcsak lebilincselő történetekkel, hanem különleges karakterekkel is tele vannak: bukott politikus, érzékeny lelkű rendőr, feminista ügyvédnő.

Szórakoztató kvízünkből most megtudhatja,  vajon melyik izgalmas karakter lenne. 

Powered by Quiz Maker

BRAND & CONTENT Brand & Content

A cikket a Brand & Content készítette a Direct One megbízásából, nem az Index szerkesztősége. Arról, hogy mi is az a támogatói tartalom, itt olvashat részletesebben.
Advertisement