Videó

Űrodüsszeia magyar módra – a Marsra magyar! sztárjaival beszélgettünk

maxresdefault (4)
2023.05.26. 00:07
Május 2-án elstartolt az Indexen a Magyar Telekom és a KMH Film koprodukciójában készült Marsra magyar! című dokukomédia. A többek között Stefanovics Angéla, Badár Sándor és Csőre Gábor főszereplésével készült sorozat epizódjaiban a Hajnal-Vasad Kft. mindennapjaiba nyerhetünk bepillantást, amelynek távlati tervei egészen a Marsig terjednek. Rendhagyó videónkban a sorozat három kiemelt színészével beszélgettünk.

Szemfülesebb olvasóink már áprilisban észrevehették, hogy a szokásosnál is nagyobb figyelmet fordítottunk a római hadistenről elnevezett égitestre, a titokzatos Marsra. A marsi időjárás, számos tudományos hír és ismeretterjesztő anyag megjelenése után május 2-án végre kiderült, hogy miért szemléljük az eget; az Indexen elstartolt ugyanis a Telekom és a Pusztai Ferenc vezette KMH Film koprodukciójában készült Marsra magyar! című dokukomédia, amelynek legújabb részeit hétfő esténként láthatják olvasóink. Az epizódokban a friss tehetségek mellett olyan nevek is feltűnnek, mint Thuróczy Szabolcs, Trokán Péter és Keresztes Tamás.

De mégis hogyan jut a Hajnal-Vasad Kft. a Marsra? Mi volt ennek a különleges kezdeményezésnek a háttere és hogyan zajlott a kreatív munka?

Különleges videónkban a sorozat sztárjait kérdezi F. Tóth Benedek, az Index főszerkesztő-helyettese és Kultúra rovatának vezetője.

BRAND & CONTENT Brand & Content

A cikket a Dialogue Creatives készítette a Magyar Telekom megbízásából, nem az Index szerkesztősége. 
Arról, hogy mi is az a támogatói tartalom, itt olvashat részletesebben, ha üzenne nekünk, ezen a címen elér minket.