Auguszta
-7 °C
0 °C

Elindult a hajramagyarorszag.hu

2002.06.06. 12:33
Elindult a Szövetség a Nemzetért polgári kör honlapja. Az oldal külső megjelenése egyelőre még ideiglenes és az sem derül ki, hogy kik szerkesztik.
Szerdán elindult a "Szövetség a Nemzetért" internetes honlapja, a www.hajramagyarorszag.hu címen.

Másik nyilvánosság

A polgári kör szerdai találkozójáról kiadott közlemény szerint ez a fórum hivatott gyors és aktuális híreket, véleményeket, javaslatokat eljuttatni mind a polgári körök tagjaihoz, mind a magyar polgárokhoz. A site várhatóan fontos szerepet fog betölteni abban a másik, nem hivatalos nyilvánosságban, amelynek megteremtését és támogatását ajánlotta hívei figyelmébe Orbán Viktor, volt miniszterelnök, aki Makovecz Imre építész irodájában 15 politikussal és közéleti személyiséggel megalakította a szövetséget a közelmúltban.

Ideiglenes

A honlap tartalmazza azt a felhívást is, amely arra kéri a látogatókat, küldjék meg ötleteiket a végleges arculat és tartalom kialakításához. Erre szükség is lesz, mert az oldal néhány nyilatkozaton és Orbán Viktor beszéden kívül szinte semmit sem kínál a látogatónak. A Szövetség a Nemzetért alapíró okiratát két helyen is olvashatjuk, ugyanakkor a "dokumentumok" linkre rákattintva csak egy fehér felület tűnik fel. Nem működik a fórum és a vélemény rovat sem. A "Védjük meg együtt a demokráciát!" felirat mögött a Fidelitas havonta megjelenő "polgári értékeket hordozó" lapjának régebbi számait találhatjuk. Ezeken kívül már csak a Batthyány Lajos Alapítvány oldalára szörfölhetünk át és megtudhatjuk a Demokrácia Központ telefonszámát is.

Azt viszont nem, hogy kik és hol szerkesztik az oldalt, mert impresszuma mincsen.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!