Lázár, Olimpia
-2 °C
3 °C

Gyárfás Tamás jobbulást kíván Bayer Zsoltnak

2007.06.12. 11:09
Nemcsak Mester Ákos sorsáért aggódik a Napkelte, a Népszabadság kacsát lőtt, Bajor Imre pedig a látszat ellenére nem egy homoszexuális kriptokommunista. Keddi lapszemle.

Nem engedtek a nyomásnak, illetve Húzza az időt a választási bizottság írja a magyar napilapválogatott két szélsője arról, hogy OVB - az Alkotmánybíróság állásfoglalása után - csak két hét múlva vizsgálja meg a Fidesz népszavazási kezdeményezéseit. Pánikra tehát nincs ok, még mindkét szekértábor nyeregben érezheti magát.

Az uborkaszezon egyébként az ellenzéki Magyar Nemzetnek fekszik jobban, három szemlézésre alkalmas mikrosztorival is előrukkolt kedden.

Kissé szokatlan módon, egy lapszám három ügyben is helyrerakja a konkurens/ellenfél médiákat: a Hírszerzőt azért igazítja ki, mert túlságosan rózsaszínűre festette az SZDSZ hollandiai látogatásának tanulságait, a Népszabadságról meg egyenesen azt írja: Kacsa a Népszabadságban. Magyarország legkedveltebb napilapja ugyanis hétfőn arról írt, a Nemzeti Nyomozóiroda megszüntette a nyomozást a szocialista vezetésű városok közepén épülő, a törvénytelenség gyanúját felvető parkolóházak ügyében. Az igazság ezzel szemben a lap szerint az, hogy nem.

Megkapja a magáét Orosz József is, aki a Napkeltében élő adásban hívta fel a 168 óra főszerkesztőjét, a nemrégiben balesetet szenvedett Mester Ákost, hogy hogyléte felől érdeklődjön. A Nemzet az ügy kapcsán komoly ígéretre kényszeríti a köztévé reggeli műsorának producerét, Gyárfás Tamást, aki kijelenti, természetesen Bayer Zsoltnak, Lovas Istvánnak és Liszkay Gábornak is jobbulást kívánna, ha egészségi állapotuk aggodalomra adna okot.

A nap meglepetése azonban mégiscsak a Magyar Hírlapban félkolumnás cikkel megjelenő Csintalan Sándor, aki a közállapotokat elemezve megállapítja, a hónapok óta ismételt közhelyeket, miszerint előrehozott választás nem lesz, de nagyon mély a politikai válság. Csintalan az egykori MSZMP-s, majd a Horn-kormány idején az MSZP második embere, ugye, évek óta anti-Bolgár Györgyként vezet a Hír tévében betelefonálós műsort, nemrégiben pedig tagja lett a Fidesznek. Tényleg politikai válság van, na.

Senkinek ne menjen el a kedve az élettől, a végére egy teljesen politikamentes, vicces-buzizós anyagot tartogatunk: A Blikk végigfotózta, ahogy a már nem annyira szomjas Bajor Imre végigsmárolja idős kollégáit a Heti hetes évadzáró partiján. A lap egyszerre buzizza és kriptokommustázza le Bajor Imrét, miközben nem győzi hangsúlyozni, hogy a Csóközön c. képriport nem arról szól.

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft