Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Szórólapterjesztés közben halt meg egy MSZP-s képviselő

2006.09.27. 13:44
Életét vesztette az MSZP egyik sárvári képviselőjelöltje kedden. A 45 éves Krázli József lakossági fórumára szóló meghívókat terjesztett, amikor összesett. Az MSZP minden rendezvényét lemondta Sárváron.

Szórólapterjesztés közben vesztette életét Krázli József, a sárvári önkormányzat képviselője, az MSZP képviselőjelöltje kedden délután.

A 45 éves férfi feltehetően tüdőembóliában hunyt el, amikor lakossági fórumára szóló meghívókat terjesztett választókerületében, a Hegyközségben. Krázli az utcán hirtelen összeesett, és bár a környékbeliek segítséget hívtak hozzá, a mentők már nem tudták újraéleszteni.

Mivel a jelöltállítás folyamata lezárult, Krázli József helyére, a sárvári 9-es számú választókerületbe az október 1-jei önkormányzati választásokra az MSZP nem állíthat új jelöltet.

Krázli József István 1961-ben született, szakmája szerint gépi forgácsoló volt. A város képviselőtestületébe 2002-ben választották be, a szociális és egészségügyi bizottságban dolgozott, ahol már külsősként az előző ciklusban is tevékenykedett.

Lemondták a rendezvényeket

Krázli 2002-ben a kompenzációs listáról került be, miután választókerületében a Fidesz-MDF színeiben induló Varga Jenő a szavazatok 56 százalékát gyűjtötte be.

"10 percen belül az összes szocialista képviselőtársa a helyszínen volt, a szervezetet nagyon megrázta Krázli József halálhíre. Minden rendezvényünket lemondtuk. A sárvári MSZP helyi szervezete saját halottjának tekinti a politikust" - közölte az Indexszel Szabó Lajos MSZP-s országgyűlési képviselő, sárvári polgármesterjelölt.

Bár Krázlit az önkormányzat is saját halottjának tekinti, halálhíréről a sárvári önkormányzat honlapja még nem értesült, legfrissebb hírük a Fidesz kampányzáró nagygyűléséről szól.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?