Valér
-2 °C
0 °C

A Gála Party Service rendezi az október 23-i ünnepséget

2002.09.30. 18:13
Gyorsított közbeszerzési eljárásban választották ki az október 23-i központi ünnepségeket szervező és az azzal kapcsolatos kommunikációs tevékenységet végző céget. A sajtókapcsolati munkával Hardy Mihály újságíró vállalkozását bízták meg.
A Gála Party Service Kft.-t bízta meg az október 23-i központi ünnepségek és az azzal kapcsolatos kommunikációs tevékenység lebonyolításával a Miniszterelnöki Hivatal Kormányzati Kommunikációs Központja.

Négy pályázó közül

A központi ünnepi rendezvények megvalósítására négy pályázat érkezett a Kormányzati Kommunikációs Központhoz. A Gála Party Service-n kívül az Expander 2000 Kft. a Felhőc Produkció Kft., valamint közösen a Showtime Budapest Kft. és a Well Reklám Kft. adott be ajánlatot. A gyorsított közbeszerzési eljárásban nyertes cég közleménye szerint a kommunikációs feladatok megvalósítására pályázatot írtak ki, ennek eredményeként a sajtókapcsolati és PR-munkát a Hardy Mihály újságíró által fémjelzett HardNews végzi majd.

Tíz éves múlt

Az események protokolláris eloírásoknak megfelelő, magas szintű lebonyolítását Görög Ibolya szakértő irányítja majd, a teljes kommunikáció és a programtervezetek véleményezését pedig Horváth Miklós hadtörténész végzi. A Gála Party Service Kft. - a cég tájékoztatása szerint - tíz éve működik, fennállása óta több mint 3000 rendezvényt bonyolított le. A cég 1996 óta foglalkozik állami és ezen belül kormányzati megbízások teljesítésével.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!