Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Torgyán újra ügyvéd lett

2002.10.02. 10:06
Torgyán József megnyitotta ügyvédi irodáját. A kisgazdapárt elnöke, az Orbán-kormány minisztere széles körű praxist kíván folytatni.
Október elsejétől ismét ügyvédi praxist folytat Torgyán József, az FKGP elnöke, az Orbán-kormány földművelésügyi és vidékfejlesztési minisztere.

Méra utca, Tállya utca

A Blikk írásából kiderül, hogy a korábban évtizedekig ügyvédkedő, majd politikai pályáját most ismét jogira felváltó Torgyán József irodáját hivatalosan a Méra utcában jegyezték be. Valójában azonban abban a Tállya utcai épületben van, melynek építése korábban nagy vihart kavart.

Torgyán József neves ügyvédek társaságában jegyzi az irodát. Tevékenységi köre széles lesz, várhatóan mindenféle üggyel, de főleg polgári peres esetekkel foglalkozik majd. A Blikk helyszínen járt újságírói szerint a telefonvonal már él, számítógépek azonban mág nincsenek az irodában.