Árpád
-2 °C
3 °C

Százmilliós MTV-s arculatváltás

2002.12.12. 07:09
A köztévé vezetése szerint negyvenmillió forintba került az arculat- és műsor struktúra átalakítása. A Magyar Nemzet ugyanakkor úgy tudja: a novemberi változtatások megközelítőleg százmillió forintjába kerültek az intézménynek.
Ragáts Imre, az MTV Rt. ügyvezető elnöke a közelmúltban, a televízió tulajdonos jogait gyakorló kuratórium elnökségi ülésén elismerte, hogy a televízió novemberi arculatváltása megközelítőleg százmillió forintjába került az intézménynek - értesült a Magyar Nemzet.

A lap emlékeztet arra, hogy Ragáts október végi sajtótájékoztatóján cáfolta azokat a Magyar Nemzetben megjelent híreket, amelyek szerint az arculat- és műsor struktúra átalakításara szánt összeg milliós nagyságrendű. Az ügyvezető elnök akkor kijelentette: az összeg nem haladta meg a negyven millió forintot, ami kevesebb a médium egynapi működési költségeinél. Csorba Mária, az MTV sajtóreferense az újságnak megerősítette Ragáts Imre októberi nyilatkozatát. Szavai szerint a barterszerződéseknek köszönhető az, hogy az intézmény ilyen olcsón tudta kigazdálkodni az átalakítás költségeit. A sajtóreferens konkrét számokkal nem tudott szolgálni arról, hogy mennyibe kerülnek a plakátok.

A Magyar Nemzet idézi Ragáts Imrének a 168 Óra című hetilap múlt heti számában megjelent nyilatkozatát. Az ügyvezető elnök akkor azt mondta, hogy a kuratórium tagjai konkrét szerződéseket még nem kértek, de bármikor készséggel átadja azokat a kurátoroknak. A napilap értesülései szerint ugyanakkor a küldöttek hivatalos levélben kérték Ragátsot arra, hogy számoljon be a televízió lapinformációk szerinti milliós fizetéssel alkalmazott munkatársainak szerződéseiről, ám az ügyvezető elnök megtagadta a válaszadást.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?