Küldjön képet 1989-ről

2009.01.12. 17:57

A blogról

Ez a blog egy napi válogatás arról, hogy mi történt 1989-ben. Beszámolunk a legérdekesebb hírekről, interjúkról, bemutatjuk a szereplőket, és megtudhatja azt is, mit hallgattunk, olvastunk, néztünk a moziban húsz éve, és milyen telefonok érkeztek a frissen induló TV2-höz és a Szabad Európa Rádióhoz. Ráadásul elolvashatja azokat a napi információs jelentéseket, amiket az MSZMP korabeli vezetői is megkaptak.

Partnereink

Videók

Megkapta a család az új, négyütemű Wartburgot? KISZ-es dobgitározás helyett a cserkészeknél csajozott? Orbán Viktorra tapsolt a Hősök terén vagy vörös szekfűt tett Kádár-sírjára? Valamelyik rokon csukaszürke egyenruhában pózol a 60 ezer géppisztoly egyikével? A lakás falát díszítő erdőrészlet/tengerpart előtt állt a karácsonyfa? És erről fotója is van? Ne szégyellje a frizuráját, inkább ossza meg 1989-es emlékeit azokkal is, akikkel közös fodrászuk volt.

Ehhez mindössze a következőt kell tennie:

- töltsék fel a képeiket ezen a címen: http://indafoto.hu/upload/tag/rendszerváltás89 (rendszerváltás89 címkét automatikusan megkapják az itt feltöltött képek)

- ha már feltöltöttek ilyen képeket korábban, adják hozzá a rendszerváltás89 címkét

- a feltöltött képeket utána a http://indafoto.hu/tag/rendszerváltás89 címen lehet megtekinteni/beágyazni/diavetíteni

 

A legjobbakból az Indexen hetente lesz válogatás, ami még szórakoztatóbb lesz, ha rövid szöveg is kerül a képek mellé. 
 
Jöhetnek meztelencsajos kártyanaptárak is, amiket aztán kisorsolunk a leglelkesebb feltöltők között.