Lengyelországban más volt a Polip vége

2009.02.07. 16:22

A blogról

Ez a blog egy napi válogatás arról, hogy mi történt 1989-ben. Beszámolunk a legérdekesebb hírekről, interjúkról, bemutatjuk a szereplőket, és megtudhatja azt is, mit hallgattunk, olvastunk, néztünk a moziban húsz éve, és milyen telefonok érkeztek a frissen induló TV2-höz és a Szabad Európa Rádióhoz. Ráadásul elolvashatja azokat a napi információs jelentéseket, amiket az MSZMP korabeli vezetői is megkaptak.

Partnereink

Videók

Húsz év után teljesítjük az egyik betelefonáló kérését. És megmutatjuk, hogyan Torpedózott Dévényi Tibor a rendszerváltás hajnalán.

Mindenki a tévében akart játszani, de van, aki csak egy parókát kért az MTV-től. Hívások a TV2 üzenetrögzítőjén, 1989. február 7.

Amit a telefonos játékokkal csinálnak, azt már nem lehet kibírni. Szilveszter óta képtelen vagyok játszani és most már nem is tudom, mi lesz, csak jönnek a magas telefonszámlák, mert fővonalam van. Ha lehet, hívjanak vissza.

17 órakor kezdődött a program a képújsággal és a bal sarokban volt egy óra, ami 16:48-at mutatott. Nem ártana ezt is pontosan beállítani.

Az autóvásárlási sorszámnál a Lada 13oo-as budapesti sorszámot kihagyták, egy évvel ezelőtt változott ennek a száma, miért mostohagyerekeik a budapestiek.

Nekem a mai műsorvezető páros – Endrei, Déri - a kedvenceim, szeretném őket minél többször látni.

Állandóan hívom a játék számait, de soha ki sem cseng a telefon, nem tudom, hogy hol tudnak a játékosok játszani. Annyira szeretnék én is játszani.

A Torpedóra jelentkezem.

A tegnapi harmadik híradóban mondták, hogy 5o ezer Lada érkezik be Ausztriából. Szeretnék érdeklődni, hogy ezeket hol lehet megvásárolni.

Szilveszter óta nem tudok játszani, tessék mondani, hogy létezik ez? Nem igaz, hogy nincs valami a dolgoban, hogy nem lehet önöket megkapni.

Szeretném kérdezni, hogy lehetne-e a holnapi játék előtt vagy után Bros klippet adni.

(Ezt a kívánságot mi most utólag teljesítenénk.)

Az lenne a kérésünk, hogy a lányomék - harmadikos középiskolások - szalagavatóra készülnek és kellene nekik egy férfi, rövid, ősz paróka. Sajnos a környéken sehol nem tudtuk beszerezni. Péntekre kellene nekik, arra gondoltunk, hogy hátha van egy kiselejtezett ilyen paróka a TV kelléktárában. Nagyon megköszönnénk.

Hűséges nézője vagyok a TV2-nek, de sajnos játszani még nem tudtam. Miért nem úgy van a telefonszám megadva, mint a Kapcsoltamban, hogy az is rejtvény legyen, ne csak a szerencse játsszon szerepet, hogy ki tud játszani.

Azt szeretném megkérdezni, hogy lehet, hogy hetek óta nem lehet vonalat kapni a játékokhoz.

Ha már vízadót és csőadót is bevezettek, miért nem vezették be a kutyaadót, mert borzalmas mennyi a kutya.

Szeretném, ha a Saga klippet lejátszanak még a héten.

Most kaptunk telefont és nagyon szeretnék játszani valamelyik játékban.

Szeretném megkérdezni, hogyan lehet bekerülni a Torpedó játékba. Nekem ki sem csöng a telefon, mégis mindig vannak játékosok.

A két program koordinációjában kellene változatni, mert összecsúsznak az érdekes programok, pedig szeretnénk mind a kettőt megnézni.

1987-ben Lengyelországban láttam a Polip c. sorozatot. Ott más volt a csattanója, illetve a vége.

Szeretném kérdezni, mit tud a televízió tenni annak érdekében, hogy a XI. és XXII. kerületben túlklórozás történt az ivóvízben. Amikor a Vízműveknél érdeklődtünk, nem tudtak felelőst megnevezni. Miért kell nekünk ezt az ihatatlan, mocskot mégis meginni.

Dobray Györgytől azt szeretném megkérdezni, hogy igaz-e, hogy a film egyik főszereplője, Tarzan csak 25.ooo forintot kapott a filmért, és a többi lánynak öltözött fiú mennyit kapott a szereplésért.

Még több nézői telefon az OSA honlapján olvasható.