Itt van a tizenegyedik

2009.03.06. 17:10
új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A szüleink, nagyszüleink sokat küzdöttek, ezért azt kell kérnünk, támogassanak és biztassanak minket.

    Itt van az én nemzedékem, a rendszerváltóké. Kérem őket, legyetek rá büszkék, volt egyszer már erőnk túllépni a múlton. Lebontottuk a vasfüggönyt, hazaküldtük az orosz katonákat. Nem kértük, hanem követeltük.

  • Nem kértük, követeltük. Ezután pedig a csődbe vitt országot talpra állítottuk. Hadd szólítsam meg a negyedik nemzedéket, a fiatalokat is. tudjuk, hogy a fiatalok minden korszakváltáskor a jövő nagy harcosai. Ne hagyjanak itt bennünket. A változáshoz rájuk is szükségünk lesz. Együtt be fogjuk bizonyítani, hogy másképp is lehet irányítani egy országot, lehetséges munkahelyeket teremteni, hogy beindítható egy gazdasági növekedés ésszerű adókkal.

  • Bebizonyítjuk, az államadósság csökkenthető, ha hitel helyett munkával termelünk pénzt. Etnikai konfliktusok nélkül is rendet lehet teremteni erős rendőrséggel. A magyar gazdaságot ha felszabadítjuk, akkor saját lábára tud majd állni. Ha mindenki a saját lábára állhat. Személyes elkötelezettségem: mindenki használható szakmával a kezében lépjen ki az iskolából.

  • Summa summárum, azt akartam ebben az egy órában elmondani, hogy mi nem legyőzni akarjuk a kormányt meg a politikáját. Túl akarunk rajta lépni. Mit is jelent ez? 1990-ben volt bennünk kellő bátorság, hogy bejelentsük, területi követeléseink vannak. Visszaköveteltük saját országunkat. A régi világ emberei kapkodták a levegőt. Két év múlva pedig integettünk a távozó szovjet csapatoknak.

  • A változást akaró nemzedékeknek össze kell fogni: területi követeléseink vannak. A hazánkat akarjuk visszakapni azoktól, akik magánvállalatként kezelték, és csődbe vitték az országot. Eddig csak hasznot húztak belőle, és aztán tönkretették.

  • Mert az új irány azt is jelenti, hogy mostantól ezeknek a nemzedékeknek a céljai lesznek az ország céljai. Az ország nem a kormány tulajdona, hanem az embereké. Azoké, akik dolgoznak és küzdenek érte. Mostantól közösen kell követelni a reménytelenség követei által megszállt területeket. Új gondolatokat, új eszközöket, utat a jövőnek!

  • Az EP-választás fontos állomás lesz. Kitartó elszánással követelni kell a változást, felmorzsolni a reménytelenség embereinek ellenállását. Az igazság és számonkérés pillanata el fog jönni.

    A változást akaró nemzedékek új irányba indítják majd az országot.

    Új irány Magyarország, új irány magyarok!